Laserskæring

Komplekse former og skarpe hjørner

Præcisionsskæring for komplekse designs

Laserskæring er en hurtig og effektiv proces, som øger produktiviteten og reducerer omkostningerne i forhold til traditionelle skæreteknikker. Processen involverer brugen af en laserstråle til præcisionsskæring af plastplader eller -emner i ønskede former og størrelser. Laserskæring anvendes inden for industriel produktion og bearbejdning af plastmaterialer. En af de største fordele ved laserskæring i plast er præcise og fejlfrie skæringer. Laserstrålen er i stand til at opnå fine detaljer, som andre skæreteknologier ikke kan matche, hvilket gør det ideelt til produktion af små komponenter eller produkter med komplekse designs.

Optimeret produktion og forbedret kvalitet med laserskæring

RIPRO leverer laserskårede og bearbejdede Plexiglasplader til Seritronic A/S, som producerer elektroniske og serigrafiske betjeningspanelløsninger til f.eks. tunge maskiner og avancerede alarmer.

For at opfylde de stigende kvalitetskrav og reducere fejl i produktionen, har Seritronic A/S implementeret nye arbejdsmetoder, herunder laserskæring i samarbejde med os. Det har resulteret i både økonomiske fordele og tidsbesparelser, samt forbedret kvaliteten af ​​slutprodukterne og reduceret reklamationer.

Læs mere her

Laserskårne montrer i klar akryl

Moderne teknologi smelter sammen med traditionel elegance på smukkeste vis i de historiske rammer i Rundetårn. Her bliver laserskårne akrylplader en integreret del af den kunstneriske vision bag smykkeudstillingen, mens akrylpladerne samtidig yder en høj beskyttelse af de udstillede genstande. Ved at bruge laserskæring har det her været muligt at opnå en skarp og præcis skæring, som var særlig vigtig for slutresultatet, der ses her - de smukke, svævende montrer.

Læs om vores cases

Vi tilbyder også 

CNC- fræsning og drejning

Højteknologisk bearbejdning af emner i plast.

3D-print

Ubegrænset fleksibilitet og målrettet optimering.

Manuel bearbejdning

Årtiers erfaring inden for manuel plastbearbejdning.

En stærk samarbejdspartner

Vores salgs- og PTA-afdeling er din direkte kontakt til RIPRO. Her sidder vores kompetente kollegaer klar til at hjælpe dig i mål med dine projekter.