CNC fræsning & drej

I vores CNC-afdeling opererer vi med fræsere fra fabrikanterne, HOMAG & DMG Mori. Med denne maskinpark kan vi håndterer alt fra komplekse prototyper til produktion af meget store serier. Vores store kapacitet og den type maskiner, vi har, sikrer dig en høj kvalitet af dine plastemner med en kort leveringstid.

Vi har moderne 3- og 5-aksede værktøjs- CNC- fræsere, som sikrer høje tolerancer og overfladekrav, og kan klare tolerancer mindre end 10 µ. På vores 5-aksede værktøjsmaskiner kan vi tilbyde højpræcisionsbearbejdning på rundborde op til Ø800 mm., hvor vi på de 3-aksede kan håndtere emner op til 1.300 x 600 x 400 mm. Vores værktøjs- CNC -maskinpark består i dag af nye moderne fræsere og drejebænk fra DMG Mori.

Vores åbne 5-aksede pladefræsere kan bearbejde op til 6.000 x 2.000 mm. og alle er udstyret med bl.a. savklinger, som sikrer hurtige processer. Vi kan garantere tolerancer inden for 0,1 mm. på denne type maskiner. Vores pladefræsere består i dag kun af nye moderne maskiner fra HOMAG.

Vores store maskinpark, sammenholdt med vores mange års erfaring inden for plastbearbejdning, sikrer at du kommer sikkert igennem med dine opgaver, emner og løsninger. Vi kan løse dine plastopgaver fra ide til færdig løsning hurtigt, sikkert og effektivt, og levere emner af høj kvalitet i store serier.

For at kunne dokumentere høje krav til opmåling af emner, har vi også en 3D-koordinatmålemaskine. Dette er et rigtig godt redskab til komplekse emner med høje krav til tolerancer og kvaliteten af bearbejdningen, hvilket er med til at skabe sikkerhed for, at du som kunde, får leveret emner efter dine  specifikationer.