PROJEKTSERVICE I ØJENHØJDE

I RIAS’ produktion, også kaldet RIPRO, arbejder vi både med manuelle og maskinelle processor i mange forskellige typer plast, tilpasset den enkelte opgave.

Vores maskinpark består i dag af et bredt spænd af nye moderne 3-aksede & 5-aksede fræsere, en drejebænk samt laserskæring. Bredden i maskinparken sikrer at vi kan løse alle opgaver inden for både storformat fræsning og højpræcisionsfræsning på vores værktøjs CNC- maskiner.

Vores manuelle bearbejdningsafdeling består af et team af dygtige og erfarne plastmagere og -snedkere, som håndterer alle typer af manuel bearbejdning f.eks. limning, polering, svejsning, boring, fræsning og bukning. Der er umiddelbart ingen begrænsninger, hvis emnet kan løftes og håndteres manuelt. Den manuelle afdeling bistår også med efterbehandling af emner fra maskinafdelingen, som sikrer komplette løsninger samt totalløsninger.

I 2016 valgte vi, i RIAS, at udvide produktionsafdelingen med professionelt, industrielt 3D print. I dag tilbyder RIPRO 3D print med både SLS & FDM technologi med 3D-printere fra kendte EOS & Stratasys.

I RIPRO samarbejder vi med alle brancher og producerer emner til alle formål, så vi har bred erfaring med at realisere planer og idéer, inden for alle grene af industrien.

 

Vi er ordreproducerende og tilbyder vores rådgivning og vejledning gennem hele forløbet, fra tanke til færdigt produkt.

Du kan læse meget mere om vores forskellige kompetenceområder her på siden, og du er også meget velkommen til at kontakte os.

One stop shopping er et af nøgleordene i RIPRO. Vi ønsker at være din totalleverandør af plastemner, hvor vi er med i hele processen fra idé til færdige emner. Det kan vi med kombinationen af et professionelt produktionsteknisk og rådgivende mandskab, som hjælper med at finde bedste løsninger til jer, en stor CNC-afdeling, 3D -print samt en manuel afdeling, som også bistår med efterbehandling, montage og specialindpakning.

Salgs- & PTA-afdelingen

Vores salgs- & PTA-afdeling er din professionelle og direkte kontakt til RIPRO. Vores dygtige og erfarne medarbejdere er din sparingspartner, som hjælper og vejleder dig til at komme hurtigt og effektivt i mål med dine plastprojekter. Vi bruger vores store plast- og bearbejdnings-knowhow til at finde frem til de rette løsninger af materialevalg, konstruktion og produktionsmetode.

Maskiner
CNC fræsning drejning
SLS & FDM
3D print
Akryl
Laser- skæring
Manuel
bearbejd- ning