Overdækket terrasse

Tagløsninger til din overdækket terrasse

RIAS har et bredt udvalg af tagløsninger, der kan matche dine forventninger til din overdækket terrasse

 

Hvilken tagløsning skal jeg vælge?

RIAS anbefaler tagløsninger på en overdækket terrasse i enten termo- eller trapezplader.

Vi har et bredt udvalg af trapezplader & termoplader der kan matche dine forventninger til en overdækket terrasse. Ved at vælge termotag til din overdækket terrasse, minimerer du risikoen for kondens i forhold til enkeltlags plader.

EKSEMPLER & LØSNING

Diverse overdækkede terrasser

En overdækket terrasse skærmer for regn og dug og holder på varmen, når det bliver køligt på en sommeraften. Er der også læ, kan terrassen benyttes fra tidligt forår til langt ud på efteråret, evt. med lidt varmetilskud fra en terrassevarmer. Havemøblerne bliver aldrig våde, og hvis grillen får sin faste plads lige uden for på fliserne – er der dømt rigtig lang grill-sæson. Med et termotag får du et slagfast tag der samtidig mindsker risikoen for kondensdryp. RIAS har plader i henholdsvis klar, opal og bronze der kan give det "look" og lysindfald du ønsker.

Tag på Overdækkede terrasser med termoplader

Til din overdækkede terrasse anbefaler vi en af følgende termoplader. Pladerne er slagfaste og mindsker risikoen for kondensdryp.

Lys spiller også meget ind på dit valg af termotag. Er solen skarp og på i mange timer af døgnet, så er opalhvid eller bronze nok at foretrække. Her bevares dagslyset uden at ophede bilen til glæde for alle i familien. Er beliggenheden mere skyggefuld, så vil klar eller opalhvid være det rigtige valg. Hermed mindskes kondensdryp uden at berøve eller dæmpe de lyse timer.

 

RIATHERM termotag

En slagfast polycarbonat termoplade i flere farver. De mange farvemuligheder giver dig muligheden for at få det "look" og lysindfald, som du ønsker i din carport. Pladerne fås i flere bredder og længder, hvilket gør RIATHERM til den mest fleksible løsning på markedet. Hertil kommer, at pladerne kan anvendes på plane og buet løsninger. Ved plane tagløsninger skal taget kun have en hældning på 3 cm pr. meter.

RIATHERM termotag

10 mm 2 lags > opal > 10 års garanti på brud og lysgennemgang

 

RIATHERM termotag

10 mm 2 lags > bronze > 10 års garanti på brud og lysgennemgang

RIATHERM termotag

10 mm 2 lags > klar > 10 års garanti på brud og lysgennemgang

 

RIATHERM termotag

10 mm X-struktur > opal > 10 års garanti på brud og lysgennemgang

RIATHERM termotag

16 mm X-struktur > klar > 10 års garanti på brud og lysgennemgang

 

RIATHERM termotag

16 mm X-struktur > opal > 10 års garanti på brud og lysgennemgang

RIATHERM LUX termotag

16 mm 2-lags > klar > 20 års garanti på brud og lysgennemgang

 

Click-step termotag

Click-Step 16 mm 2-lags > Opal & Klar > 10 års garanti på brud og lysgennemgang

Mere om termotag
Termotag - brochure Find inspiration her
Termotag - video med montering Se monteringen her
Termotag - monteringsvejledning Læs om monteringsmulighederne
Termotag - datablade Find data her

Tag på overdækket terrasse med trapezplader

Trapezplader er en yderst økonomisk løsning. Pladerne er meget fleksible og nemme at montere, både buet og plane.

Ønskes der tillige øgt sikkerhed mod huller i taget efter for eksempel haglvejr eller nedfaldne smågrene, anbefales det at vælge SUNLUX HI-PVC eller SUNLUX 2000PC. Det er brudsikre trapezplader, hvor der ydes henholdsvis 10 og 15 års garanti mod brud og lysgennemgang.

 

Opal og glasklar > 15 års garanti på brud og lysgennemgang

SUNLUX 2000 PC trapez

Markedets bedste trapezplade produceret af polycarbonat. SUNLUX 2000 PC tager udfordringen op med det danske vejr med ekstra høj slagstyrke, som klart er at foretrække, hvis der ønskes sikkerhed mod huller i taget efter f.eks. haglvejr eller nedfaldne smågrene. Max brugstemperatur 120 °C.

Opal > 10 års garanti på brud og lysgennemgang

SUNLUX HI-PVC trapez

En rigtig god trapezplade, der er markedets mellemkvalitetsplade. Den opalhvide farve sikrer et behageligt lysindfald uden at blænde. HI = High Impact sikrer en højere slagstyrke end en normal PVC trapezplade. Max brugstemperatur 60 °C. 

Klar > 10 års garanti på lysgennemgang

RODENA PVC trapez

God klar trapezplade med UV beskyttelse som sikrer en høj lysgennemgang i mange år. Pladen er god ved overdækninger, som vender mod nord eller vest, og hvor der ønskes ekstra meget lys gennem pladen. Max brugstemperatur 60 °C.

Blåtonet > 2 års garanti på lysgennemgang

RODENA PVC trapez

Billig standard trapezplade som bruges til steder, hvor der ikke stilles krav til vedvarende høj lysgennemgang og brudstyrke af pladen. Max brugstemperatur 60 °C.

Mere om trapez
Trapez - brochure Find inspiration her
Trapez - monteringsvejledning Læs om monteringen
Trapez - datablade Find data her