Køreplader

Beskyttende underlag til flere formål

Køreplader til effektiv beskyttelse af overflader

Køreplader er robuste og holdbare plader. Pladerne anvendes til midlertidig afdækning, ofte i forbindelse med arbejdsopgaver, hvor der er behov for at transportere tunge køretøjer og materialer over skrøbelige overflader. Køreplader er designet til at fordele vægten jævnt over større områder. Det reducerer risikoen for skader, såsom dybe spor eller ujævnheder, som kan være vanskelige eller dyre at reparere.

De er især nyttige på mudrede eller ujævne overflader, såsom på byggepladser, festivalpladser eller landbrugsområder. Her kan det være en fordel at lægge flere køreplader ud for at skabe midlertidige veje eller platforme. På den måde skabes der en mere sikker og effektiv kørsel, hvor også risikoen for uheld eller tab af kontrol minimeres.

PE-LD køreplader

​Brug pladerne som beskyttende underlag under transport af f.eks. havemaskiner eller mindre entreprenørmaskiner. Pladerne er produceret med et specielt mønster (dørk), som sikrer en skridsikker overflade, der specielt er gavnlig under våde forhold.

Gå til sortiment
Din professionelle sparringspartner

Vores kompetente salgsteam sidder klar til at rådgive dig om valg af materialer, så du er sikker på at få de helt rigtige materialer til dit formål.