Kontorstoleunderlag

Professionel beskyttelse af gulvet
PVC klar

Uden pigge

PC klar

Uden pigge

PC klar

Med pigge

Derfor skal du vælge et kontorstoleunderlag

Kontorstole kan forårsage ridser og skader på gulvoverflader over tid. Med et kontorstoleunderlag minimerer du unødig slitage, og du er samtidig sikret en jævn overflade, som gør at kontorstolens hjul kan rulle ubesværet. Det dæmper både støjen, når hjulene bevæger sig over hårde gulve, og sikre en problemfri og let bevægelse, hvilket er afgørende for komforten. De bedste kontorstoleunderlag er produceret i polycarbonat (PC) og emmer af robusthed og kvalitet. Vi anbefaler brug af disse i kontormiljøer, hvor der er ekstra slid. Mens kontorstoleunderlag i PVC (phthalatfri), som er en mere blød og elastisk variant, egner sig godt til kontoret i hjemmet. Vores udvalg af kontorstoleunderlag fås med eller uden pigge, alt efter hvilket underlag, det er tænkt til at skulle ligge på. 

Underlag uden pigge

Anvendes til hårde gulve (f.eks. trægulv, laminatgulv og stengulv) samt til tæpper med lav luv.

Underlag med pigge

Anvendes kun til tæpper med høj luv.

Alle vores kontorstoleunderlag har afrundede hjørner og er klare med en mønstret overflade, som minimerer risikoen for skrid. Underlagene i materialet PC er mere transparente end dem i PVC. Alle vores kontorstoleunderlag er produceret af genanvendelig plast, og er 100 % genanvendelige når de har tjent deres levetid.

Din professionelle sparringspartner

Vores kompetente salgsteam sidder klar til at rådgive dig om valg af materialer, så du er sikker på at få de helt rigtige materialer til dit formål.