Onduline® Bitumen

Lystætte og lyddæmpende bølgeplader

Lystæt overdækning med Onduline®

Ønsker du en overdækning, hvor der ikke skal direkte lys gennem pladen? Så er Onduline® Bitumen bølgeplader sagen. Onduline® bølgeplader er en prisdygtig kvalitetsløsning til alle typer af mindre byggerier, f.eks. sommerhuse, kolonihavehuse, redskabsrum eller lignende.

Med Onduline® får du et tag, hvor det ikke larmer særlig meget ved kraftig regn, da materialet er med til at gøre taget mere ”lyddødt”. Onduline® er desuden de eneste plader på markedet, der er fremstillet af et homogent materiale i ét lag. Det forhindrer spaltning og krakelering og sikrer desuden, at pladerne er modstandsdygtige over for fugt og kondens.
 
Pladerne fås i farverne sort og rød, og har en god kvalitet med 15 års garanti mod vandgennemtrængning og 5 år på farvebestandighed. Monteringen foregår ganske enkelt med almindeligt værktøj. Vi henviser til vores monteringsvejledning.
 
Skal pladerne bruges til en carport eller lignende anbefales brug af undertag grundet risikoen for kondensdryp, idet pladetypen kan indeholde tjærerester.

Er du på udkig efter et tag til dit udhus, brændeskur, redskabsrum, carport eller anden overdækning, hvor der ikke skal kunne komme lys igennem, kan SUNLUX Sinus være et rigtig godt valg. SUNLUX Sinus er en eksklusiv letvægts PVC-bølgeplade, som har udseende efter en stålplade, men blot væsentlig lettere at håndtere. 

Det er muligt at montere enkelte lysplader sammen med den sorte SUNLUX Sinus, hvis lidt velvalgt lysindfald er ønskeligt. Ellers kan lyspladerne bruges alene, som en hel tag- eller vægflade. Taget må ikke isoleres oppe under pladerne. Vi yder 5 års garanti på brud og 10 år på farvebestandighed (sort plade). Monteringen foregår ganske enkelt med almindeligt værktøj. Vi henviser til vores monteringsvejledning.

SUNLUX Sinus sort
SUNLUX Sinus klar
Tagrendeberegner

Nem og effektiv beregning af alt du skal bruge til dine nye tagrender.

Prøv beregneren
Monteringsvejledninger

Nemme trin-for-trin vejledninger til dine byggeprojekter.

Gå til alle vejledninger
Nærmeste forhandler

Søger du byggematerialer til privat brug? Se listen over vores forhandlere.

Find forhandler