Plastplader

Lette og holdbare plader
Akrylplader

PLEXIGLAS® og OROGLAS®

Alu kompositplader

ALUPANEL® og MULTISHIELD®

KAPA® letvægtsplader

KAPA® Graph og KAPA® Line

Opskummet PVC

FOAMALUX® White

PE-HD plader

PE-HD 300

PVC folier

UV-beskyttet

Forsatsruder

3 & 5 mm akrylplade

Plastplader til alverdens kreative formål

Plastplader, også kendt som hobbyplader, er lette og holdbare plader, som kan bruges til alverdens formål. Pladerne fremstilles ofte af materialer som akryl, PE eller PVC, som findes i forskellige tykkelser, størrelser, farver og strukturer. Det skaber en stor fleksibilitet i både udtryk og anvendelighed, og gør plastplader til et populær valg blandt DIY-entusiaster, kunstnere og håndværkere. Brug dem inden for byggeriet - til professionelt brug eller til dine hobbyprojekter. Skab lette og holdbare vægge, overdækninger og partitioner, eller brug pladerne i forskellige reklamesammenhænge, som enten displays eller til skilte og reklame.

SMK byens hegn

FOAMALUX® White er lette og stabile plader i opskummet PVC. Med deres hvide overflade og ensartede struktur tilbyder FOAMALUX® White PVC-skumplader det perfekte lærred til at vise farverige designs og skarpe billede. Pladerne er lette at arbejde med og kan bruges til en bred vifte af applikationer.

Liquid Lounge på Roskilde Festival

Transparente akrylplader kan bruges til alverdens kreative applikationer. Liquid Lounge er navnet på denne farverige installation - en sanselig oplevelse, som festivalgæsterne kunne udforske under Roskilde Festival. Her er klare akrylplader lagt ovenpå hinanden med farverige væsker mellem pladerne. Projektet er blevet til i et samarbejde mellem kunstpiloterne, Kasper Berthelsen og Martin Aggerbeck fra soapbubbles.dk og DTU.

Fri udsigt til himlen med massive polycarbonatplader

Når der ønskes en overdækning til terrassen, som ikke skal skærme for naturligt dagslys, er massive UV-beskyttede polycarbonatplader en rigtig god løsning. Pladerne skaber en let overdækning, som beskytter mod regn og dug i de sene aftentimer. Det er her muligt at få det optimale ud af solens lys - uden bekymring om skadelig UV-stråling.

Din professionelle sparringspartner

Vores kompetente salgsteam sidder klar til at rådgive dig om valg af materialer, så du er sikker på at få de helt rigtige materialer til dit formål.