RiaCover

Afdækningsplader

Slidstærke og modstandsdygtige afdækningsplader

Afdækningsplader i plast er uundværlige, når du ønsker at beskytte dit gulv i forbindelse med renovering eller flytning. Her udgør afdækningsplader en pålidelig og praktisk løsning, når du vil forhindre at materialer eller snavs beskadiger dine gulve eller inventar. Med RiaCover slipper du for at bekymre dig, mens en eventuel istandsættelse finder sted. Pladerne skaber en barriere, som afbøder små skader og sikrer at dine omgivelser forbliver rene og intakte. RiaCover kan også fungere som støvvæg, bruges til indpakning eller som beskyttelse i bagagerummet.

RiaCover er ikke et engangsprodukt, men kan bruges flere gange. Det skyldes at RiaCover er fremstillet af polypropylen (PP), som har en stor modstandsdygtighed over for slitage. Pladen er modstandsdygtig over for fugt og forbliver intakt trods færdsel med vådt fodtøj. RiaCover kan med fordel genbruges fra projekt til projekt, og kan med god samvittighed genanvendes, efter den har tjent sit formål.

RiaCover afdækningsplader

RiaCover er fremstillet af polypropylen (PP), som har en stor modstandsdygtighed over for slitage. Pladen er modstandsdygtig over for fugt og forbliver intakt trods færdsel med vådt fodtøj. RiaCover kan med fordel genbruges fra projekt til projekt, og kan med god samvittighed genanvendes, efter den har tjent sit formål.

Gå til sortiment
Din professionelle sparringspartner

Vores kompetente salgsteam sidder klar til at rådgive dig om valg af materialer, så du er sikker på at få de helt rigtige materialer til dit formål.