STAY SAFE Stigelås

Øg sikkerheden i dit arbejde og slip for faldulykker

Slip bekymringerne om uheldige faldulykker

Forkert brug af stiger er hvert år skyld i et stort antal faldulykker, og der skal sjældent meget til før uheldet er ude. Et ustabilt underlag, et øjebliks uopmærksomhed eller en hurtig bevægelse, er ofte alt hvad det kræver før stigen vælter. Du kan heldigvis nemt slippe for bekymringerne med STAY SAFE Stigelås, som sikrer stabilitet og balance i dit arbejde. Stigelåsen er nem at montere, passer til de fleste stiger og kan anvendes til professionelt brug og til dig, som ønsker at gøre det selv.

Dine fordele med STAY SAFE Stigelås

Fald fra stiger kan resultere i alvorlige arbejdsulykker, og fald til lavere niveau er ingen undtagelse. Med STAY SAFE Stigelås minimeres risikoen for faldulykker, idet stigelåsen sikrer stabilitet og balance. Låsemekanismen fastlåser stigen til tagrenden, så den ikke vælter. Du skal blot sørge for, at stigen er placeret på et stabilt underlag. Her anbefaler vi vores skridsikre køreplader.

Få flere detaljer om produktet her

Montering af STAY SAFE Stigelås

Stigelåsen er nem at montere og værktøj er ikke nødvendigt. Det viser vi gennem nogle få simple trin i videoen nedenfor, hvor du kan se, hvor let det er at montere din nye STAY SAFE Stigelås.

Din professionelle sparringspartner

Vores kompetente salgsteam sidder klar til at rådgive dig om valg af materialer, så du er sikker på at få de helt rigtige materialer til dit formål.