Trapezplader

En alsidig og praktisk løsning

Hvorfor vælge trapezplader?

Trapezplader er en økonomisk løsning, der kombinerer overlegen styrke og holdbarhed med en rimelig pris. Pladerne løser mange tag- og overdækningsopgaver, specielt ved mindre byggerier, som f.eks. overdækning til terrasse, carporte, udhuse, redskabsrum eller lignende. Trapezplader er lette at montere med almindeligt værktøj og kræver ikke meget tilbehør. Den store panelstørrelse gør det desuden muligt at dække store områder på kort tid. Det er med til at reducere arbejdstiden og gør trapezplader ideelle til projekter, der kræver hurtig implementering.

Vi tilbyder forskellige kvaliteter af trapezplader, som varierer i holdbarhed, udseende og pris. Forskellen på pladerne gør dem velegnet til forskellige formål og miljøer, hvor blandt andet holdbarhed kan have forskellig betydning. Med de forskellige kvaliteter, er det altid muligt at finde en plade, der passer til opgaven og økonomien.

Variant

Farve

Brud garanti

Lysgennemgang garanti

RODENA PVC

Blåtonet

 0 år

2 år

RODENA PVC

Klar

0 år

10 år

SUNLUX HI-PVC

Opal

10 år

10 år

SUNLUX 2000 PC

Opal

15 år

15 år

SUNLUX 2000 PC

Glasklar

15 år

15 år

 

For ekstra beskyttelse mod huller i taget efter haglvejr eller faldne smågrene, anbefaler vi vores brudsikre trapezplader SUNLUX HI-PVC eller SUNLUX 2000 PC. Det er brudsikre trapezplader, hvor der ydes henholdsvis 10 og 15 års garanti mod brud og lysgennemgang.

Inspiration til dit næste byggeprojekt

Overdækket carport: Flot finish og beskyttelse af din bil

Trapezplader er fantastiske, når der ønskes en simpel overdækning til at beskytte bilen mod forskellige vejrforhold. Der er til denne carport brugt SUNLUX HI-PVC, som er brudsikre trapezplader med 10 års garanti. Pladens ekstra stærke kvalitet sikrer en forbedret beskyttelse, sammenlignet med andre typer af trapezplader, idet pladen ikke brydes af smågrene der f.eks. river sig løs ifm. blæsevejr.

FAQ

Huller i trapezpladerne?

Voldsomme vejrfænomener kan forårsage huller i trapezplader, hvis pladerne ikke er stærke nok til at stå imod kraftigt haglvejr eller nedfald af grene i en storm. Ligesom en pind fra en nytårsraket også uheldigvis kan trænge igennem. SUNLUX trapezplader er løsningen, hvis du er træt af, at der kommer huller i dine trapezplader efter kort tid.

SUNLUX HI-PVC tagplader fås med 10 års garanti mod brud og lysgennemgang. Pladerne leveres i en flot opal farve, som tillader lyset at komme igennem. Farven gør pladerne behagelige at opholde sig under, uden at man bliver blændet af solen.

SUNLUX 2000 PC tagplader fås med 15 års garanti mod brud og lysgennemgang. SUNLUX 2000 PC leveres i både opal og klar. Pladerne er ekstra robuste, idet de er produceret af polycarbonat (PC).

Hvordan skal PVC plader opbevares før montering?

Ved udendørs opbevaring samt midlertidig lagring på byggeplads skal pladerne beskyttes med hvid presenning mod direkte sollys, da varmeopbygning i en pladestak kan forårsage misfarvninger samt deformationer af materialet. Såfremt det er muligt, skal pladerne ved modtagelsen stilles under tag og helt væk fra sollys, idet varmeopbygningen kan ske indenfor 15 minutter. Leveres pladerne i ruller, skal disse rulles ud, så pladerne ligger plant.

Hvad skal jeg være opmærksom på ved montering af PVC plader?

Det er vigtigt at oversiden på lægter og spær er rengjorte og malet hvide, så konstruktionen ikke øger varmeopbygningen i PVC pladen. PVC plader tåler maksimalt 60 grader, hvorfor god ventilation under pladerne er rigtig godt for tagets holdbarhed. Ved overophedning kan pladerne deformere og blive misfarvet. Det anbefales at anvende PC2000 trapezplader, hvis det er til lukkede overdækninger, idet de tåler op til 120 grader. Vi anbefaler altid at følge monteringsvejledningen for den valgte PVC plade.

Brandklassifikation
PVC og polycarbonatplader Download
Tagrendeberegner

Nem og effektiv beregning af alt du skal bruge til dine nye tagrender.

Prøv beregneren
Monteringsvejledninger

Nemme trin-for-trin vejledninger til dine byggeprojekter.

Gå til alle vejledninger
Nærmeste forhandler

Søger du byggematerialer til privat brug? Se listen over vores forhandlere.

Find forhandler