UniSoft gummifliser

Skridsikker og behagelig belægning

Skridsikker belægning med UniSoft gummifliser

UniSoft er stødabsorberende gummifliser, som effektivt reducerer belastningen på ben, led og ryg. UniSoft er godkendt som faldunderlag iht. EN 1177:2008. Til offentligt brug er UniSoft godkendt til 1 meters faldhøjde, idet de er underlagt stramme regelsæt for offentlige legepladser. Fliserne er således velegnet som underlag på legepladser, da de øger sikkerheden ifm. leg på gynger, rutsjebaner, trampoliner og klatrestativer.

Udover at fungere som blød belægning på offentlige legepladser, bruges UniSoft også flittigt som messegulv, og anvendes desuden til forskellige løsninger i private haver. Her er fliserne et populært valg til f.eks. terrasser eller som belægning omkring swimmingpools. Det skyldes flisernes overflade, som udover at være behagelig, garanterer en høj sikkerhed ved effektivt at forhindre skrid og fald, særligt i våde områder.

UniSoft er fremstillet af granulater fra nedslidte bildæk og findes i farverne rød, grøn, grå og sort. De måler 50 x 50 cm med en højde på 3 cm. Fliserne er lette at samle og kræver ingen særlige håndværksmæssige færdigheder. Ved behov for at reducere i størrelsen, kan dette nemt gøres med en almindelig hobbykniv. UniSoft lægges direkte på et plant underlag, såsom stampet grus eller betonfliser.

Inspiration til dit næste projekt

Faldsikkert underlag på legepladser

Med UniSoft gummifliser kan du være sikker på, at leg på legepladsen ikke kun er sjov, men også sikker. Gummifliserne absorberer stød og mindsker risikoen for skader i tilfælde af fald (1 meters faldhøjde). Vi tilbyder UniSoft i forskellige farver, som gør det muligt at skabe unikke mønstre. Gummifliserne er desuden vedligeholdelsesfrie, hvilket gør dem til en praktisk og omkostningseffektiv løsning på lang sigt.

Ta sikkerheden med hjem i haven

UniSoft gummifliser er med deres skridsikre egenskaber ideelle som underlag rundt om poolområdet. Den skridsikre overflade giver et sikkert fodfæste, selv når fliserne er våde, hvilket reducerer risikoen for uheld og fald. Fliserne er desuden modstandsdygtige over for slid og er i stand til at modstå de skadelige virkninger fra sollys, klor og andre kemikalier, der normalt findes ved pools.

Behageligt underlag til terrassen

UniSoft er det perfekte valg til terrassen, der kombinerer komfort, holdbarhed og nem montering. En af de største fordele ved gummifliserne er den nemme montering, som sparer dig både tid og besvær i processen. Det betyder at du i løbet af ingen tid har en solid terrasse, der dels er behagelig at gå barfodet på og som yderligere er modstandsdygtig over for forskellige vejrforhold, både sol, regn og frost – og som derfor holder mange år.

UniSoft som underlag til fodboldbaner

Brug UniSoft som underlag til fodboldbaner for at reducere risikoen for skader og gøre spillet til en mere behagelig oplevelse for spillerne. Flisernes stødabsorberende overflade reducerer belastningen på spillernes led og muskler under spil, hvilket kan minimere risikoen for skader og forbedre spillernes komfort. Desuden sørger gummifliserne for en jævn og skridsikker overflade, der muliggør hurtige og præcise bevægelser.

Din professionelle sparringspartner

Vores kompetente salgsteam sidder klar til at rådgive dig om valg af materialer, så du er sikker på at få de helt rigtige materialer til dit formål.