Certificeringer

Gennemsigtighed er en grundsten i vores relationer, og vi stræber efter at opretholde høje standarder i alle aspekter af vores arbejde. Vores certificeringer repræsenterer en officiel anerkendelse og godkendelse fra en uafhængig tredjepart, der bekræfter, at vores produkter og processer opfylder specifikke kvalitetsstandarder og krav. Certificeringerne understøtter vores fokus på gennemsigtighed og kvalitet, og er vores måde at vise kunder og interessenter, at de kan have fuld tillid til, at vores produkter og processer er i overensstemmelse med de højeste branchestandarder.

En del af WUPPI

RIAS er et associeret medlem af WUPPI-ordningen, som er en fælles indsamlingsordning inden for PVC-branchen, der sikrer indsamling og genanvendelse af hård PVC på en forsvarlig måde.

Nasdaq ESG Transparency Partner

Vi mener, at en virksomheds aktiviteter har afgørende betydning for udviklingen af et bæredygtigt samfund. Vi ønsker proaktivt at forbedre de sociale, klimatiske og miljømæssige forhold, især inden for områder med en naturlig forbindelse til vores forretning. Det gør vi ved at handle ansvarligt og skabe værdi på en ordentlig, troværdig og gennemsigtig måde. Derfor er vi stolte af at være certificeret som "Nasdaq ESG Transparency Partner".

AAA-rating

RIAS er blevet tildelt en AAA-rating i kreditværdighed af Bisnode. Vurderingen viser, at vi har en sund økonomi og er en troværdig samarbejdspartner. AAA-rating betyder, at vi har den laveste risiko for betalingsstandsning, som skaber tryghed for samarbejdspartnere samt for eksisterende og nye kunder. Bisnode beregner virksomheders kredit rating baseret på mere end 2.400 beslutningsregler. Beslutningsreglerne tager udgangspunkt i fire delbedømmelser, som er grunddata, økonomi, ejerforhold og betalinger.

ISO 9001:2015

RIAS er certificeret med ISO 9001:2015, hvilket betyder at vi har et kvalitetsstyringssystem, som sikrer levering af produkter og tjenester, der opfylder kundens krav samt de gældende love og regulativer. Derudover har RIAS til formål at øge kundetilfredsheden gennem effektiv anvendelse af systemet, herunder løbende at foretage forbedringer.

Smiley ordningen

Da RIAS indfører og forhandler materialer, der kan bruges til kontakt med fødevarer, er vi efter gældende lov registreret hos fødevarestyrelsen.

Vi hjælper med certificeringer, godkendelser og specielle data

Vi tilbyder teknisk rådgivning til avancerede og krævende opgaver. Vores ekspertise er forankret i tæt kontakt med leverandører, vores kunders erfaringer og vores medarbejderes store viden om produkter og projekter.

Kontakt Teknisk rådgivning