Industri & skilte/reklame

Plast til industrielle og kreative formål

Vi er en af de førende distributører af plasthalvfabrikata i form af plader, stænger og rør til alle grene af industrien og den kreative branche. Vi tilbyder et bredt sortiment af printbare plader fra de bedste producenter i Europa. Det er din garanti for, at du altid er sikret produkter af højeste kvalitet. Med vores materialer er det muligt at skabe alt fra fængende reklameskilte, oplyste akrylskilte med LED-belysning eller tekniske løsninger inden for forskellige typer af industrier. Uanset dit behov, tilbyder vi et omfattende udvalg af produkter, med mulighed for nemt at skaffe andre plasttyper.

Sortiment og tilbehør

Plast til kreative applikationer og reklamerelaterede formål

Søger du produkter til skiltning, udstilling, messer eller andre kreative formål? Så har vi produkterne til dig. Vi lagerfører et bredt sortiment af letvægtsplader og aluminium kompositplader i forskellige tykkelser og kvaliteter. Vi ved, at den kvalitet som dine kunder forventer, skal leveres hver gang. Derfor indkøber vi vores produkter fra de bedste producenter i Europa, så du altid er sikret en god kvalitet.

Se vores brede produktudvalg

Brancheindblik

Plast spiller en afgørende rolle i vores moderne samfund og berører alle aspekter af vores daglige liv. Plast byder på utallige muligheder for at skabe unikke designs og bruges flittigt til alverdens formål inden for byggeri og arkitektur, kunst og kultur, samt industrien. Men hvorfor lige plast? Det mest enkle svar må findes i plastens gode muligheder for bearbejdning. Med plast er det muligt at fremstille komplicerede produkter, der er skræddersyet til helt specifikke formål. Dét kombineret med plastens mange fremragende egenskaber, såsom holdbarhed og store styrke ift. vægten, gør plast til en vigtig forudsætning i vores hverdag, som vi ikke kan være foruden.

Plast til industrien

Plast er en uundværlig komponent inden for både industri og transport, pga. materialets eminente holdbarhed, lethed og gode bearbejdnings- og designmuligheder.

Plast til skilte og reklame

Kunst, skulpturer eller visuel reklame? Plast beriger kulturen og reklamebranchen, når formålet er at tiltrække opmærksomhed. Mulighederne er ubegrænsede.

Plasttyper - Skaffevarer

Sørger du en plasttype, der ikke er i vores lagersortiment? Vi har opdelt vores plasttyper i to grupper. En gruppe med de mest anvendte plasttyper, som vi naturligvis lagerfører, og en gruppe bestående af andre plasttyper, som efterspørges til specielle formål.

Se vores udvalg af skaffevarer her

FAQ

Udvider plast sig med temperatur?

Ja, alle plasttyper har en udvidelseskoefficient, der ligger 6-10 gange højere end stål.

Udvider plast sig i vand (vandabsorption)?

Ja, når plasten absorberer vand udvider materialet sig - nogle materialer mere end andre.

Kan jeg få skåret plader, stænger eller rør på mål?

Ja, vi opskærer stort set alle vores produkter på mål. Vi kan tilbyde opskæring af plader og stænger på mål med en standard tolerance på +/- 0,3 mm - plader op til 170 mm i tykkelsen og rundstænger op til ø 400 mm.

Rør med en tolerance på +/- 0,5 mm og max. op til ø 650 mm (udvendig mål).

Her må påregnes 2-3 dages leveringstid.

Hvordan materialebestemmer jeg plasttyper - brandtest, flydetest eller andet?

Som udgangspunkt kan man lægge et plaststykke i vand for at bestemme vægtfylden er over eller under 1. Herefter kan man prøve at antænde et hjørne af plasten. Ud fra om plaststykket brænder med en klar eller en sort flamme og hvordan røgen lugter eller plasten ikke kan antændes, kan det i de fleste tilfælde typebestemmes.

Hvilke plasttyper er velegnet til kontakt med levnedsmidler?

Det afhænger af råmaterialets sammensætning, farve og tilsætningsstoffer. Som udgangspunkt skal materialerne opfylde forskellige europæiske normer, herunder grænseværdier for migration.

Hvordan rengør og vedligeholder man plast?

Generelt er plastmaterialer lette at rengøre og vedligeholde, men afhængigt af plasttypen vil der altid være forskellige retningslinjer man skal følge. Vi anbefaler altid at prøvepolere et lille pladestykke først. Hovedreglen er at man aldrig må bruge skuremidler, barberblade eller andre skarpe redskaber.

 

Er plast kemikalieresistent?

Der er stor forskel på plastmaterialernes kemikalieresistens. De fleste flour plastmaterialer samt enkelte andre plasttyper udviser rigtig god kemikalieresistens mod syre, baser og opløsningsmidler. Men som hovedregel skal kemikalietype, koncentration og temperatur oplyses for, at kunden kan få oplyst kemikalieresistens.

Er plast velegnet i fugtigt miljø?

De fleste plasttyper er velegnede til et fugtigt miljø, men der er forskel på hvor meget fugt, der absorberes i materialet.

Gulner plast i solen?

Såfremt den ikke er UV-stabiliseret, så kan den gulne.

Din professionelle sparringspartner

Vores kompetente salgsteam sidder klar til at rådgive dig om valg af materialer, så du er sikker på at få de helt rigtige materialer til dit formål.