Plast til skilte og reklame

Plast til alverdens formål

Vores sortiment af plastmaterialer er nøje udvalgt til at opfylde forskellige formål til reklame- og skilteproduktion. Vi leverer forskellige typer plast, herunder akryl, også kendt som PLEXIGLAS®, plader i opskummet PVC samt andre plastmaterialer, der er velegnede til print og bearbejdning. Disse materialer er ikke kun holdbare og lette at arbejde med, de findes også i en bred vifte af farver i forskellige tykkelser, som kan tilpasses ethvert projekt.

lyx® fra RIAS

lyx® er en serie af stabile letvægtsplader fra RIAS i opskummet PVC, klar akryl og aluminium. Pladerne ligger i et fornuftigt prisleje og har gode bearbejdningsmuligheder.

SloanLED

Vi tilbyder markedets bedste LED-produkter fra SloanLED. Perfekt til visuelle løsninger i reklamebranchen, som effektivt lyser brands op på lang afstand.

STAY SAFE afskærmninger

En serie af afskærmninger, både i bord-, loft- og gulvmodeller. Vores løsninger findes i hvid eller klar PLEXIGLAS®.

Letvægtsplader

Vi tilbyder et bredt udvalg af letvægtsplader til reklame og visuel kommunikation. Ideelle når behovet for lette, men robuste materialer er afgørende. Brug dem til alverdens dekorative og kreative applikationer, f.eks. skilte, foto, udstillinger mv.

Din professionelle sparringspartner

Vores kompetente salgsteam sidder klar til at rådgive dig om valg af materialer, så du er sikker på at få de helt rigtige materialer til dit formål.