Letvægtsplader

Lette og stabile plader

Til visuel kommunikation og kreativt design

Letvægtsplader anvendes typisk i forbindelse med reklame og visuel kommunikation til f.eks. skilte, foto, kampagner og dekorative applikationer, hvor behovet for lette, men robuste materialer er afgørende. Vores sortiment omfatter forskellige varianter af opskummede plader og træplader. Alle med en lav vægt som fællesnævner, i forskellige længder og tykkelser. Vores opskummede plader er velegnede i situationer, hvor lav vægt og gode printegenskaber er vigtig. Træpladerne, på den anden side, kombinerer letvægtsegenskaber med en naturlig æstetik, der tilføjer en ekstra dimension til dine projekter.

Uanset om du er en reklamevirksomhed, en grafisk designer eller en virksomhed, der ønsker at skabe opsigtsvækkende visuel kommunikation, vil vores letvægtsplader levere pålidelige resultater. Vi forstår vigtigheden af at have det rigtige materiale til dine specifikke behov, og vores sortiment er designet til at imødekomme kravene i moderne reklame og dekoration.

lyx® Foam fra RIAS - Ideel til digital print

lyx® Foam er en plade i opskummet PVC med fantastiske printegenskaber. Pladens kridhvide overflade sikrer et flot print i klare farver og høj kvalitet. Pladen ligger i et fornuftigt prisleje og er 100 % genanvendelig.

SWAP-BOARD - Til kreative dekorationer

Letvægtsplade af pap med bikubemønster og en hvid printvenlig liner på begge sider. Pladen har åbne kanter, som giver et let og luftigt udtryk. Brug den til alverdens kreative formål.

PALBOARD® - Op til 50 % genanvendt PVC

PALBOARD® er perfekt til kreative applikationer med sine fremragende print- og bearbejdningsegenskaber. Med pladen har du mulighed for at skabe flotte produkter med konturfræsning – hvid overflade med sort kerne, der ovenikøbet består af genanvendt PVC.

KAPA® - Stabile letvægtsplader

KAPA® er lette og stabile skumplader, som består af en PUR-skumkerne med dæklag på pladens overflade. Pladerne kan bruges til mange formål, f.eks. til messer, skilte og reklame samt andre kreative opgaver.

ALBASIA - Printvenlig træplade

Let træplade af krydsfiner med Albasiatræ. ALBASIA pladen har en plan og printvenlig overflade, er nem at bearbejde og kan bruges i alt fra kreative påfund til bygge- og indretningsprojekter.

PRINTLITE - Printvenlig kanalplade

Let PP kanalplade i hvid med en printvenlig overflade. PRINTLITE er velegnet til midlertidige skilte eller andre reklamerelaterede formål, hvor der ønskes et holdbart og yderst let produkt.

Din professionelle sparringspartner

Vores kompetente salgsteam sidder klar til at rådgive dig om valg af materialer, så du er sikker på at få de helt rigtige materialer til dit formål.