Karriere i RIAS

I RIAS mener vi, at vores medarbejdere er kernen for vores succes. Derfor lægger vi vægt på at tiltrække, fastholde og udvikle dygtige medarbejdere. Vi beskæftiger over 100 yderst kompetente kollegaer, som spænder fra erfarne veteraner til nye talenter. Denne mangfoldighed i erfaring og baggrund er guld værd, idet vi har mulighed for at kombinere mangeårig erfaring med nye idéer og viden.

Det er vigtigt for os at skabe et arbejdsmiljø der fremmer trivsel, samarbejde og individuel udvikling. Derfor sørger vi for at uddanne vores kollegaer gennem workshops og kurser for at imødekomme ønsker til kompetenceudvikling og at kunne give vores kunder den bedste rådgivning. Vi udvikler også fremtidige talenter ved at tilbyde elevuddannelser inden for vores salgsafdelinger og bearbejdningsafdeling. Vores uddannelsesprogrammer giver eleverne en unik mulighed for at udvikle deres færdigheder gennem hands-on erfaring, så de bliver klædt bedst muligt på i deres professionelle rejse.

Ledigt job: Salgskonsulent til byggebranchen Jylland

Vil du være med til at udvikle vores forretning inden for byggebranchen i Jylland? Vi søger en salgskonsulent med base i Jylland til at udvikle og betjene vores kunder i byggebranchen.

Læs mere om stillingen her

Behandling af ansøgninger og CV

Ved modtagelse af jobansøgninger til opslåede ledige stillinger samt uopfordrede ansøgninger, behandler RIAS alle nødvendige personoplysninger, herunder dine kontaktoplysninger, oplysninger om erhvervserfaringer, uddannelse mv., for at vi kan rekruttere nye medarbejdere. Vær opmærksom på at din ansøgning kan opbevares af RIAS i op til 6 måneder efter ansættelsesproceduren er afsluttet, da vi har en interesse i at kunne kontakte dig igen, hvis der opstår et behov eller en ændring i forholdene.

Vi behandler din ansøgning i overensstemmelse med persondataforordningen, og vi bruger høje standarder af tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger for at undgå misbrug eller tab af data. Du kan til enhver tid kontakte os på hr@rias.dk efter ansættelsesprocessen er afsluttet og anmode om at din ansøgning og CV slettes.

Lyder en karriere inden for plastbranchen spændende?

Vi værdsætter og er altid interesserede i at lære dygtige og passionerede fagfolk at kende. Send os derfor gerne din uopfordrede ansøgning med en beskrivelse af, hvad du kan tilføre RIAS.

Send din uopfordrede ansøgning til hr@rias.dk