lyx® Acryl

Klar akrylplade med en høj lystransmission

lyx® Acryl er en ekstruderet, klar akrylplade. Pladen udnytter akrylens bedste egenskaber når det kommer til gennemsigtighed og høj lystransmission. Dens lave vægt, høje stivhed og ikke mindst gode optiske egenskaber, gør lyx® Acryl anvendelig til en række af formål. Der er stort set ikke dét, du ikke kan bruge akrylpladen til. Kun fantasien sætter grænser.

Akryl - et alternativ til glas

Akryl er et amorft materiale, som har et nærmest glasagtig udseende med gode optiske egenskaber. Det betyder, at akryl sikrer en god lysgennemstrømning, som endda er mere klar end glas. Derfor anvendes akryl også ofte som alternativ til glas, f.eks. som ruder i lejehuse eller til akvarier. En anden årsag til at akryl er et populært alternativ til glas, skyldes blandt andet materialets styrke, som er op til 6-8 gange stærkere end glas. 

En vejrbestandig plade

Akryl er noget af det mest verjbestandige materiale der findes. UV-beskyttelsen i lyx® Acryl gør pladen bestandig over for solens skadende stråler, og modvirker blandt andet gulligt skær og falmende farver. Det gør lyx® Acryl til en yderst god plade til udendørs brug, mange år frem.

En fleksibel plade

lyx® Acryl er en plade med gode bearbejdningsmuligheder, da du blandt andet kan bore, fræse, save og termoforme produktet. De mange muligheder for bearbejdning gør også, at lyx® Acryl kan anvendes til stort set alle tænkelige designs. Derfor egner produktet sig særligt godt som reklameskilte og som skærme til digitale displays.