lyx® Bond

Alu-komposit plade med en god robusthed og lav vægt

lyx® Bond er en alu-komposit plade bestående af to typer materialer. Pladen består af en PE-kerne (polyethylen), beklædt med et 0,20 mm aluminiumslag. Kombinationen af plast og aluminium skaber de bedste forudsætninger for en letvægtsplade, uden at gå på kompromis med en god styrke. PE-kernen er her med til at sikre en lav vægtfylde, mens aluminiumslaget giver lyx® Bond en høj stivhed og en god dimensionsstabilitet.

Flot farvegengivelse og skarpt digital print

Udover ovennævnte fordele er aluminiumslaget med til at sikre en plan overflade, hvilket også har en positiv påvirkning på lyx® Bonds printegenskaber. Pladens gode printegenskaber skyldes, at overfladen på lyx® Bond er lakeret med polyesterlak, som bidrager til at skabe en flot farvegengivelse. lyx® Bond er tilgængelig i en hvid variant bestående af to matte overflader, og i en sort variant med en blank og en mat overflade. Digital print er muligt på begge flader alt efter, hvilket udtryk der ønskes.

En plade med stor anvendelighed

Yderligere er styrkerne ved lyx® Bond pladens mange muligheder for bearbejdning. Ved bearbejdning af pladen til det endelige slutresultat, kan pladen blandt andet skæres, fræses og bores. Det gør lyx® Bond til en fleksibel og alsidig plade, som åbner op for nye ideer og kreative løsninger.

Kombinationen af pladens mange gode egenskaber, gør lyx® Bond anvendelig til en række applikationer, blandt andet til udstillingsmateriale, indvendig dekoration, samt til forskellige skilteløsninger, store som små.