Sommerkonkurrence - #bygmedrias

Sommeren er over os, og det betyder for manges vedkommende gør-det-selv byggeprojekter. Vi vil så gerne se dine byggeprojekter, og vi bliver så glade, når vi modtager billeder. Vi kunne godt tænke os mange flere. Derfor får du nu muligheden for at vinde op til 10.000 kr. af den værdi, som du har købt RIAS byggematerialer for, når du deler dit byggeprojekt med os på Instagram og Facebook med hashtagget #bygmedrias. Lyder det som noget for dig? Så læs med og find ud af, hvordan præmien kan blive din.

Sådan deltager du i konkurrencen

Du kan deltage i konkurrencen på følgende 3 måder.

1. Tag nogle lækre billeder af dit byggeprojektet og del dem på din Instagramprofil med hashtagget #bygmedrias

2. Gør det samme på Facebook, og tag os (RIAS A/S) i kommentarsporet til vores opslag, så vi er sikre på at se det. Du kan også sende os en besked med billederne over Messenger.

3. Du er også velkommen til at sende os en mail til kampagne@rias.dk med dine billeder af projektet. Marker emnefeltet med #bygmedrias når du sender os mailen.

Krav til konkurrencen

Lad din fantasi flyve frit og skab det byggeprojekt, du altid har drømt om! Vi stiller ingen krav til hvad du skal bygge, så du har frie tøjler til at bygge præcis dét du vil. Måske du drømmer om en overdækket terrasse, et drivhus eller noget helt tredje. Vi stiller heller ingen krav til hvor du har købt dine byggematerialer.

Det eneste krav vi har, er at materialerne, som du har brugt til dit byggeprojekt, er fra RIAS, og at vi må bruge de billeder du deler med os i markedsføringsmæssige sammenhænge.

Periode for konkurrencen

Konkurrencen løber fra juni tom. september.

Vinderen bliver trukket ved tilfældig lodtrækning d. 30/9-2023 kl. 12.00 baseret på dem som har delt et billede på Instagram med vores hashtag, samt dem som har tilsendt os billeder over Facebook.

Vinderen kontaktes direkte og bliver offentliggjort i kommentarsporet på Facebook. Vinderen har 7 hverdage til at vende retur, ellers finder vi en ny.

Konkurrencebetingelser

  • Ved at deltage i konkurrencen giver du RIAS lov til at bruge de billeder, du har delt med os, i markedsføringsmæssige sammenhænge.

  • Vi udlodder én præmie til én vinder.

  • Det er kun muligt at vinde, hvis de varer der er købt og bygget med, er fra RIAS. Vi gør opmærksom på at varerne skal være købt i 2023, og at du skal kunne fremvise en gyldig faktura som dokumentation på, at byggematerialerne er fra RIAS.​

  • Vi refunderer kun udgifter til RIAS’ materialer, såsom termotag, gummilister, skruer, alu beslag, tagrender, hobbyplader mm, op til den fastsatte grænse på 10.000 kr. Fremgår andre materialer (træ og lignende) på faktura, bliver disse udgifter ikke dækket.

  • Er det indkøbte beløb højere end beløbsgrænsen, dækker vi kun udgifterne op til denne beløbsgrænse. Eksempel: Beløbsgrænsen er 10.000 kr. Har du købt for 8.000 kr. termotag og tilbehør, refunderes 8.000 kr. ved fremvisning af faktura. Har du købt for 16.000 kr. dækker vi kun de 10.000 kr.

  • Vi forbeholder os retten til at afvise en vinder, hvis varerne på fakturaen ikke stemmer overens med de uploadede billeder. Vi forbeholder os også retten til at afvise en vinder, hvis navn og lignende på faktura, ikke stemmer overens med navn og lignende på vinderen (f.eks. hvis leveringsadresse og personlysninger på vinder, ikke stemmer overens, eller kan forklares ved at en tømrer har købt produkterne). Har vi fornemmelse for snyd, forbeholder vi os også retten til at afvise en vinder.