STAY SAFE Stigelås

Øger sikkerheden i dit arbejde

Forkert brug af stiger er hvert år skyld i et stort antal faldulykker, og der skal sjældent meget til før uheldet er ude. Et ustabilt underlag, et øjebliks uopmærksomhed eller en hurtig bevægelse, er ofte alt hvad det kræver før stigen vælter.

Øg sikkerheden i dit arbejde med STAY SAFE Stigelås fra RIAS og udgå faldulykker, når du skal arbejde på stige. Stigelåsen er let at anvende, passer til de fleste stiger og øger ikke vægten af stigen nævneværdigt. Den kan derfor både anvendes til professionelt brug og til dine gør-det-selv projekter.

Dine fordele med STAY SAFE Stigelås

 

Undgå faldulykker

Fald fra stiger kan resultere i alvorlige arbejdsulykker, og fald til lavere niveau er ingen undtagelse. Med STAY SAFE Stigelås minimeres risikoen for faldulykker, idet stigelåsen sikrer stabilitet og balance, når du arbejder.

Velegnet til alle

STAY SAFE Stigelås er velegnet til professionelle og til dig, som ønsker at gøre det selv. Stigelåsen passer til de fleste stiger, så sandsynligheden for at du behøver at investere i en ny stige er lille.

Større sikkerhed

Når stigelåsen er monteret til stigen, er den fastlåst til tagrenden. Låsemekanismen sikrer stabilitet og gør at stigen ikke vælter. Du skal blot sikre dig, at stigen er placeret på et stabilt underlag. Her anbefaler vi vores skridsikre køreplader.

Nem at bruge

Stigelåsen er nem at montere og værktøj er ikke nødvendigt. Det er desuden nemt at flytte stigen efter stigelåsen er blevet monteret. Det gøres blot ved at løfte stigen et par centimeter. Så kan du rykke på stigen, præcis som du ønsker.

Sådan monterer du stigelåsen

Vi har lavet en vejledning som viser, hvordan du let monterer stigelåsen til din stige. Følg vejledningen step-by-step, så er stigelåsen monteret på ingen tid.

Sådan bruger og vedligeholder du stigelåsen

  1. Løsn de to plastgrebsskruer og kontroller at bøjlen med u-profilerne kan bevæge sig uhindret i glideskinnen. TIP: sprøjt lejlighedsvis lidt glidemiddel på glideskinnen f.eks. wd40.

  2. Kontroller at møtrikkerne ved vinkelsikringen sidder fast, således at rullerne på vinkelsikringen ikke kan dreje.

  3. Hold alle bevægelige dele fri for skidt ved at rengøre stigelåsen regelmæssigt.

  4. Efter rengøring tørres stigelåsen af med en klud. Derefter kan man med fordel påføre et tyndt lag olie.

  5. Kontroller regelmæssigt (afhængig af brug) punkterne ovenfor, samt at alle dele er spændt som anvist.

 
Download monteringsvejledningen her
Download