STAY SAFE Stigelås

Øger sikkerheden i dit arbejde

Forkert brug af stiger er hvert år skyld i et stort antal faldulykker, og der skal sjældent meget til før uheldet er ude. Et ustabilt underlag, et øjebliks uopmærksomhed eller en hurtig bevægelse, er ofte alt hvad det kræver før stigen vælter.

Øg sikkerheden i dit arbejde med STAY SAFE Stigelås fra RIAS og udgå faldulykker, når du skal arbejde på stige. Stigelåsen er let at anvende, passer til de fleste stiger og øger ikke vægten af stigen nævneværdigt. Den kan derfor både anvendes til professionelt brug og til dine gør-det-selv projekter.

Dine fordele med STAY SAFE Stigelås

 

Undgå faldulykker

Fald fra stiger kan resultere i alvorlige arbejdsulykker, og fald til lavere niveau er ingen undtagelse. Med STAY SAFE Stigelås minimeres risikoen for faldulykker, idet stigelåsen sikrer stabilitet og balance, når du arbejder.

Velegnet til alle

STAY SAFE Stigelås er velegnet til professionelle og til dig, som ønsker at gøre det selv. Stigelåsen passer til de fleste stiger, så sandsynligheden for at du behøver at investere i en ny stige er lille.

Større sikkerhed

Låsemekanismen sikrer, at stigen fastlåses til tagrenden, så den ikke vælter. Du skal blot sørge for, at stigen er placeret på et stabilt underlag. Her anbefaler vi vores skridsikre køreplader.

Nem at bruge

Stigelåsen er nem at montere og værktøj er ikke nødvendigt. Det er nemt at flytte stigen efter stigelåsen er monteret. Løft blot stigen et par centimeter, så kan den rykkes præcis som du ønsker.

Vedligeholdelse af stigelåsen

  1. Løsn de to plastgrebsskruer og kontroller at bøjlen med u-profilerne kan bevæge sig uhindret i glideskinnen. TIP: sprøjt lejlighedsvis lidt glidemiddel på glideskinnen, f.eks. WD-40.

  2. Kontroller at topmøtrikkerne ved vinkelsikringen sidder fast, samtidig med at rullerne på vinkelsikringen stadig kan dreje.

  3. Hold alle bevægelige dele fri for skidt ved at rengøre stigelåsen regelmæssigt.

  4. Efter rengøring kan man med fordel påføre et tyndt lag glidemiddel, f.eks. WD-40.

  5. Kontroller regelmæssigt (afhængig af brug) punkterne ovenfor, og at alle dele er spændt som beskrevet.