OM RIAS

Som en af de største udbydere af plasthalvfabrikata i Danmark er RIAS A/S leverandør til alle grene af industrien, byggeriet og den offentlige sektor. Vi har desuden betydelige aktiviteter i det øvrige Skandinavien.

Plast indgår i stort set alle produkter og sammenhænge, hvor kravene til præcision, holdbarhed, design og miljøhensyn er høje. Derfor leverer RIAS plasthalvfabrikata til så forskellige områder som bygge- og anlægs- sektoren, den kemiske industri, maskinindustrien, levnedsmiddel-, møbel- og emballagesektoren, offshore samt visuel kommunikation.

Vi lagerfører et meget bredt sortiment af plasthalvfabrikata og tilbyder desuden alle typer af kundetilpassede løsninger fra vores specialiserede forarbejdningsafdeling, RIPRO. Herunder ligeledes 3D print i plast.

RIAS er grundlagt i 1959 som ’RIAS, Roskilde Industri Aktieselskab’, og hovedkontoret har siden da ligget på Industrivej i Roskilde. RIAS har derudover et stort industrilager i Randers.

RIAS A/S er et børsnoteret selskab med thyssenkrupp koncernen som hovedaktionær. RIAS indgår dermed som et af 9 selskaber i det netværk, der under thyssenkrupp Plastics International forsyner det internationale marked med plasthalvfabrikata.

HISTORIE

2021

Den grønne omstilling fortsætter med uformindsket styrke. På dele af selvskabets tagflader har vi installeret solceller med en kapacitet på 116.000 kWh. Det svarer til ca. 18% af RIAS samlede elforbrug i Roskilde.

2020

RIAS har gennemført en stor opgradering af produktionsfaciliteterne, der inkluderer en renovering og genopbygning af en helt ny og energioptimeret produktionshal.

2013

RIAS etablerer salgsorganisation i Sverige.

2010

RIAS A/S fusionerer med datterselskabet Nordisk Plast primo oktober 2010.

2009

Nordisk Plast indvier 6.000 m2 ny og moderne lager- og administrationslokaler i Assentoft ved Randers.

2008

RIAS overtager samtlige aktier i Nordisk Plast A/S.

2006

En 2.400 m2 stor og moderne lagerhal indvies, hvorefter alle aktiviteter bliver samlet på Industrivej i Roskilde. Samtidig bliver administrationen renoveret og udvidet med nye mødefaciliteter og reception.

2002

Pr. 1.10.2002 overtager RIAS RODENA A/S' aktiviteter indenfor handel og distribution af plast og tilbehør til trælast- og tømmerhandlere samt byggemarkeder.

2001

Pr. 5.02.2001 overdrager Thyssen Krupp Werkstoffe GmbH sine aktier i RIAS til Thyssen Röhm Kunststoffe GmbH, som herefter er RIAS A/S´ nye moderselskab.

1999

RIAS overtager Akni Plast ApS, for dermed at kunne tilbyde sine kunder en lettere, håndværksmæssig bearbejdning af plasthalvfabrikata.

1997

RIAS overtager plastaktiviteterne fra Tibnor Danmark A/S.

1996

Thyssen Handelsunion AG´s datterselskab Thyssen Schulte GmbH (i 1999 navneændring til Thyssen Krupp Werkstoffe GmbH) overtager de af Thyssen Handelsunion AG ejede aktier i RIAS.

1993

Nye, rationelle lager- og distributionsfaciliteter i Roskilde bliver taget i brug.

1990/91

Selskaberne i Norge, Sverige og England afvikles.

1990

Amer Group Ltd. sælger sin aktiepost i RIAS til den tyske koncern, Thyssen Handelsunion AG.

1988

RIAS frasælger acrylpladeproduktionen til Repsol Quimica S.A.

1987

RIAS sælger aktiemajoriteten til den finske Amerkoncern.

1985

RIAS introduceres på Københavns Fondsbørs.

1973 og '75

RIAS etablerer egne datterselskaber i Sverige og Norge.

1963

RIAS begynder distribution af plasthalvfabrikata.

1959

RIAS A/S bliver grundlagt i 1959. Firmaet producerer og sælger støbte akrylplader.

LEDELSEN

Karsten Due

Karsten Due

Adm. Direktør
+45 46770004
kad@rias.dk

Dannie Michaelsen

Dannie Michaelsen

Økonomidirektør
+45 46770063
dmi@rias.dk

Mette Nygaard Jensen

Mette Nygaard Jensen

EA/HR
+45 46770005
mnj@rias.dk

Mikkel Koefoed

Mikkel Koefoed

Internal Executive Advisor
+45 46770062
mko@rias.dk

Anders Topp

Anders Topp

Salgsdirektør
+45 46770057
ato@rias.dk

Niklas Thomas Jensen

Niklas Thomas Jensen

Indkøbschef & Business Support - Supply Chain
+45 46770075
ntj@rias.dk

Lars Danner Hansen

Lars Danner Hansen

Fabriks- & lagerchef
lah@rias.dk

BESTYRELSEN

Astrid Meicherczyk

Astrid Meicherczyk (1968)

Formand for bestyrelsen, indtrådt i september 2021
CEO Operating Unit Plastics Europe, thyssenkrupp Plastics GmbhH, Essen

Peter Sørensen

Peter Sørensen (1968)

Næstformand i bestyrelsen, indtrådt i januar 2023
Advokat (L), partner i advokatfirmaet Lund Elmer Sandager

Nicolas Neuwirth

Nicolas Neuwirth (1965)

Generalforsamlingsvalgt bestyrelsesmedlem, indtrådt i januar 2022
CEO, thyssenkrupp Plastics GmbH, Essen

Dieter Wetzel

Dieter Wetzel (1961)

Generalforsamlingsvalgt bestyrelsesmedlem, indtrådt i januar 2010
CFO thyssenkrupp Plastics GmbH, Essen

June Svendsen

June Svendsen (1970)

Medarbejdervalgt bestyrelsesmedlem, indtrådt i december 2014
Indkøber

Jette Duus

Jette Duus (1972)

Medarbejdervalgt bestyrelsesmedlem, indtrådt i december 2023
Salgschef

Revision
BDO STATSAUTORISERET REVISIONSAKTIESELSKAB
Rabalderstræde 7, 2. 1
4000 Roskilde

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER

RIAS A/S - CVR 44065118

AAA-rating

RIAS A/S har opnået den højeste kredit rating

Vi er hos RIAS A/S blevet tildelt en AAA-rating i kreditværdighed af Bisnode. Vurderingen viser, at RIAS A/S har en sund økonomi og er derigennem en troværdig samarbejdspartner. AAA-rating betyder, at vi har den laveste risiko for betalingsstandsning, som skaber tryghed for samarbejdspartnere samt for eksisterende og nye kunder.

Bisnode beregner virksomheders kredit rating baseret på mere end 2.400 beslutningsregler. Beslutningsreglerne tager udgangspunkt i fire delbedømmelser, som er grunddata, økonomi, ejerforhold og betalinger.

Her hos RIAS A/S er vi stolte af vores AAA-rating.

 

JOB HOS RIAS

Hos RIAS lægger vi vægt på at tiltrække, fastholde og udvikle dygtige medarbejdere, da det er medarbejderne, der er med til at skabe de gode resultater og dermed virksomhedens succes.

Vi beskæftiger over 100 yderst kompetente medarbejdere, en god blanding af både mangeårige og nyere kolleger. Vores hovedkontor er beliggende i Roskilde med afdelinger i Randers og Stockholm.

Skriv gerne en uopfordret ansøgning og mail den til hr@rias.dk med en beskrivelse af, hvad du kan tilføre vores virksomhed.

LEDIGT JOB

Teamleder til intern salgsafdeling

Som Teamleder bliver du ansvarlig for den daglige ledelse af vores interne salgsafdeling for Industri og Skilte/Reklame i Roskilde. Dine opgaver inkluderer at skabe et stærkt link mellem den eksterne og interne salgsstyrke, sikre implementeringen af strategi, lede salgsprocesserne, optimere work flows, og bidrage til kundetilfredshed.

Læs mere

Behandling af ansøgninger og CV

Ved modtagelse af jobansøgninger til specifikke opslåede ledige stillinger samt uopfordrede ansøgninger behandler RIAS A/S alle nødvendige personoplysninger, herunder dine kontaktoplysninger, oplysninger om erhvervserfaringer, uddannelse mv. for at vi kan rekruttere nye medarbejdere.

Vær opmærksom på at din ansøgning kan opbevares af RIAS i op til 6 måneder efter ansættelsesproceduren er afsluttet, idet vi har en interesse i at kunne kontakte dig igen, hvis der opstår et nyt behov eller en ændring i forholdene.

Vi behandler din ansøgning i overensstemmelse med persondataforordningen, og vi bruger høje standarder af tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger for at undgå misbrug eller tab af data.

Du kan til enhver tid kontakte os på hr@rias.dk efter ansættelsesprocessen er afsluttet og anmode os om at din ansøgning og CV slettes.