Gummifliser

Unisoft er en skridsikker og behagelig belægning der effektivt skåner ben og ryg.
Gummifliserne kan med fordel anvendes som, faldunderlag, messegulv, terrassegulv mm. Godkendt som faldunderlag iht. EN 1177:2008.

Produktinformation 

Unisoft er godkendt som faldunderlag, hvilket øger sikkerheden ganske betydeligt ved gyngen, rutchebanen, trampolinen eller klatrestativet. Unisoft er desuden velegnet på terrassen, i fortelt til campingvognen, ved sandkassen, som siddeunderlag ved bålstedet, kant om swimmingpoolen, ved skrivebordet eller som messegulv.

Skridsikre
Gummifliserne gør risikoen for at glide og falde mindre, særligt ved våde gulve i indgangspartier f.eks. i forretninger, hvor sne og regn bliver slæbt med ind af kunderne. Når vejret igen bliver bedre, er det let af fjerne gummifliserne. Fliserne er også geniale omkring den udendørs swimmingpool eller de mange badebassiner, som sælges til børnefamilier. Her er fliserne skridsikre, når man går op af vandet med våde fødder, ligesom de er resistente over for klorvandet.

Skåner ryggen
Fliserne er nemme at gøre rene, og de er desuden vedligeholdelsesfrie. Samtidig er de et godt alternativ til de hårde betongulve, som stadig findes i rigtig mange danske produktionsvirksomheder og værksteder. UniSoft skåner yderst effektivt ben og ryg hos folk, der står meget på deres job. Derfor vælger mange at lægge en stribe UniSoft fliser ved arbejdsbordet og i produktionshaller.

Støddæmpende faldunderlag
Det er også populært at bruge UniSoft som gulv på messer, på terrassen og som underlag på legepladser. Fliserne er nemlig støddæmpende, når man går på dem eller for eksempel falder ned fra en rutsjebane. Hvorfor er det kun offentlige legepladser, der skal sikres med gummifliser? Sagen er jo, at børns leg hjemme i haven lige så godt kan resultere i alvorlige skrammer. Nu kan du sikre dine børns leg hjemme i haven. Skab et flot og effektivt underlag ved trampolinen, gyngen, rutsjebanen og klatrestativet.

Miljørigtigt
Gummifliserne er fremstillet af granulater fra udtjente bildæk, der giver et yderst holdbart og slidstærkt materiale.

Godkendelse EN 1177:2008
UniSoft gummifliser er godkendt som faldunderlag i henhold til EN 1177:2008 på offentlige legepladser (1 meters faldhøjde).

 

Fordele ved UniSoft Gummifliser

- Skridsikkert - Behageligt blødt - Vedligeholdelsesfrit
- Nem montering - Tilskæring med hobbykniv - Godkendt faldunderlag

UniSoft Gummifliser - leveringsprogram

Fliserne er produceret i formatet 50*50*3 cm og samles meget let med dyvler. Fliserne består primært af genbrugsmateriale (bildæk). Fliserne tilbydes i fire farver. Benyttes flere farver kan et flot mønster tone frem.

DB Nr. Længde mm. Bredde mm. Tykkelse mm. Farve
1576746  500 500 30 Rød
1576747  500 500 30 Grøn
1576748 500 500 30 Grå
1576749 500 500 30 Sort

Se UniSoft brochuren samt monteringsforslag her. 

RIAS' byggeri produkter sælges kun gennem forhandlere. Find din nærmeste forhandler her

 

UniSoft Gummifliser - alternativt program

Leveringsprogrammet af UniSoft produkter omfatter mange forskellige produkter, alle sammen fremstillet af granulater fra udtjente bildæk.

Kontakt venligst RIAS hvis du ønsker tilbud på disse typer UniSoft. 

RIAS A/S  |  Industrivej 11  |  4000 Roskilde  |  Tlf.: 46770000  |  info@rias.dk  |  CVR: 44065118

Kontakt

Kundeservice

Vores kundeservice sidder klar ved telefonerne for at tage imod dit opkald.

Telefontid

  • Mandag-torsdagkl. 07.30 - 16.00
  • Fredagkl. 07.30 - 15.30