Overdækket terrasse

Den rigtige løsning til din overdækkede terrasse. Vi har et bredt udvalg af termoplader der kan matche dine forventninger til en overdækket terrasse. Ved at vælge termotag til din overdækket terrasse, minimerer du risikoen for kondens i forhold til enkeltlags plader.

En overdækket terrasse skærmer for regn og dug og holder på varmen, når det bliver køligt på en sommeraften. Er der også læ, kan terrassen benyttes fra tidligt forår til langt ud på efteråret, evt. med lidt varmetilskud fra en terrassevarmer. Havemøblerne bliver aldrig våde, og hvis grillen får sin faste plads lige uden for på fliserne – er der dømt rigtig lang grill-sæson. Med et termotag får du et slagfast tag der samtidig mindsker risikoen for kondensdryp. RIAS har plader i henholdsvis klar, opal og bronze der kan give det "look" og lysindfald du ønsker.

RIAS tagberegner hjælper dig til at vælge det rigtige tag

Med RIAS’ tagberegningsprogram kan du foretage helt nøjagtige beregninger på, hvilke materialer du skal bruge for at få et nyt termotag på din carport, terrasseoverdækning, udestue eller vinterhave. Systemet er på forhånd fyldt med korrekte produkter og beregninger, så du ud fra dine ønsker til slut kan printe en komplet indkøbsliste ud med alt, hvad du behøver til dit projekt. Du kan også blot nøjes med at medbringe beregningsnummeret, som bliver dannet til slut i beregningen, når du tager til din forhandler.

Find din nærmeste forhandler her

Vælg den rigtige tagløsning til din overdækkede terrasse

 

Termotage

Tykkelserne - fra 10 mm og op til 16 mm. Pladerne er slagfaste og mindsker risikoen for kondensdryp.

Lys - spiller også meget ind på dit valg af termotag. Er solen skarp og på i mange timer af døgnet, så er opalhvid eller bronze nok at foretrække. Her bevares dagslyset uden at blinde til glæde for alle i familien. Er beliggenheden mere skyggefuld, så vil glasklar, klar eller opalhvid være det rigtige valg. Hermed mindskes kondensdryp uden at berøve og dæmpe de lyse timer.

Til din overdækkede terrasse anbefaler vi følgende plader:
 

RIATHERM LUX 16 mm 2-lags, Glasklar

    Tykkelse Farve Lysgennemgang U-værdi, W/m2K
  16 mm Glasklar 80% 2,5
  

High-end produktet i Riatherm serien. Fremstillet af helt glasklart og væsentligt kraftigere materiele. Anvendes hvor der ønskes meget lys og godt udsyn samtidig med den isolerende evne. Meget lettere end et glastag, hvorved der er mindre krav til underkonstruktionen. UV-beskyttende lag på begge giver et yderst effektiv beskyttelse mod vejrpåvirkninger. 20 års garanti mod brud og lysgennemgang. 

RIATHERM 10 mm X-struktur, Opal

    Tykkelse Farve Lysgennemgang U-værdi, W/m2K
  10 mm Opal 61% 2,5
  

Pladen minimerer risikoen for kondensdryp i carporten. Den opalhvide farve giver et behageligt lysindfald.

RIATHERM 10 mm 2-lags, Klar/Opal/Bronze

    Tykkelse Farve Lysgennemgang U-værdi, W/m2K
  10 mm Klar/Opal/Bronze 80/70/33% 3,1
  

En slagfast plade i farverne klar, opal og bronze. De mange farvemuligheder giver dig muligheden for at få det "look" og lysindfald du ønsker i din carport. 

 

RODENA 16 mm, X-struktur, Opal

    Tykkelse Farve Lysgennemgang U-værdi, W/m2K
  16 mm Opal 55% 2,0
       Særdeles velegnet til din udestue med enkeltlags vinduer eller termoruder med lav isoleringseffekt. Den opalhvide plade giver en behagelig lysgennemgang helt uden at blænde.

 

Click-Step 16 mm 2-lags, Opal/Klar

    Tykkelse Farve Lysgennemgang U-værdi, W/m2K
  16 mm Opal/Klar 41/65% 2,7
  

Enkel og elegant termotag til lægteløsning på carporten. Da panelerne klikkes ind i hinanden opnås en helt plan overside af taget uden synlige samlinger. Indefra vil der heller ikke kunne ses nogen former for skruer eller beslag. Ualmindeligt let at håndtere i alle faser fra afhentning, montage og efterfølgende vedligeholdelse.

 

Trapeztage

Trapezplader er en yderst økonomisk løsning. Pladerne er meget fleksible og nemme at montere.

Ønskes der tillige sikkerhed mod huller i taget efter for eksempel haglvejr eller nedfaldne smågrene, anbefales det at vælge SUNLUX HI-PVC eller SUNLUX 2000PC, som er brudsikre trapezplader, hvor der ydes henholdsvis 10 og 15 års garanti mod brud og lysgennemgang. Trapezpladerne har forskellig kvalitet og levetid - afhængig af plasttypen.

SUNLUX 2000PC, Klar/Opal

    Profil Farve Lysgennemgang Pladebredde
  76/18 mm Klar/Opal 88/46% 1115 mm
  

Markedets bedste trapezplade produceret af polycarbonat og med 15 års reklamationsret på både brud og lysgennemgang. 
Trapezpladen tager udfordringen op med det danske vejr med ekstra høj slagstyrke.

SUNLUX HI-PVC, Opal

    Profil Farve Lysgennemgang Pladebredde
  76/18 mm Opal 30% 1039 mm
  

En rigtig god opalhvid trapezplade med UV beskyttelse, som sikrer et behageligt lysindfald. HI = High Impact. RIAS yder 10 års reklamationsret på brud og lysgennemgang. Max brugstemperatur 60 °C. 

RODENA PVC, Klar

    Profil Farve Lysgennemgang Pladebredde
  76/18 mm Klar 83% 1115 mm
  

God klar trapezplade med UV beskyttelse som sikrer en høj lysgennemgang i mange år. Pladen er god ved overdækninger som vender mod nord eller vest, og hvor der ønskes ekstra meget lys gennem pladen. RIAS yder 10 års reklamationsret på lysgennemgangen på denne plade. 
Max brugstemperatur 60 °C.

RODENA PVC, Naturel (blåtonet)

    Profil Farve Lysgennemgang Pladebredde
  70/16 mm Naturel 62% 1090 mm
  

Billig standard trapezplade, som bruges til steder, hvor der ikke stilles krav til vedvarende høj lysgennemgang og brudstyrke af pladen. 
Max brugstemperatur 60 °C.

 

 Ønsker du yderlig information om vores produkter eller blot se hele vores sortiment, kan du klikke her for at se vores fulde produktsortiment

RIAS A/S  |  Industrivej 11  |  4000 Roskilde  |  Tlf.: 46770000  |  info@rias.dk  |  CVR: 44065118

Kontakt

Kundeservice

Vores kundeservice sidder klar ved telefonerne for at tage imod dit opkald.

Telefontid

  • Mandag-torsdagkl. 07.30 - 16.00
  • Fredagkl. 07.30 - 15.30