Poolhus

Vælger du et Termotag til dit Poolhus får du et slagfast tag med et godt lysindfald. Samtidig minimeres risikoen for kondensdryp i forhold til enkeltlagsplader.

Inspirationsgalleri

Fordele ved poolhus

Hvis du vælger at have din pool udendørs, kan en overdækning give dig en større nydelse af poolen. Ikke alene kan du benytte din pool i en længere periode af året, samtid med at spare du en del tid på rengøring. Poolhuset mindsker samtidig nedfaldet i poolen, hvilket gør det muligt at bruge færre kemikalier. 

Isolering & lys

Kunne du tænke dig en pool, som du kan nyde fra tidligt forår til sent efterår?

Det kan være vanskeligt i det danske vejr, hvor selv sommeren nogle dage kan være for ustadig til, at man kan bade ude. Et poolhus kan være godt isoleret men uopvarmet, som du kan bruge det meste af året. I den kan du bade og nyde havens mange udtryk og det skiftende lys fra tidligt forår til sent efterår.

RIAS termotage er brugbare både ved nybyggeri og i forbindelse med renovering af poolhuse.

En klar fordel ved at anvende termotag til poolhuse er den isolerende evne kombineret med muligheden for lysgennemtrængning. Termotag holder på varmen uden yderligere isolering og gør det muligt at benytte poolen selv på en dag hvor udetemperaturen ikke er til det.

RIAS tagberegner hjælper dig med at vælge det rigtige tag

Beregn dit tag til dit poolhus

 

RIAS' byggeri produkter sælges kun gennem forhandlere. Find din nærmeste forhandler her

Vælg den rigtige tagløsning til dit poolhus

Til dit poolhus anbefaler vi en af følgende 5 RIATHERM® typer. Hvis du har lav isolering i vinduespartierne, anbefaler vi vores RODENA termoplade.

Tykkelserne - fra 16 mm og op til 32 mm er mere isolerende og yderst effektive til poolhuse.

Lys - spiller også meget ind på dit valg af termotag. Er solen skarp og på i mange timer af døgnet, så er opalhvid eller bronze nok at foretrække. Her bevares dagslyset uden at blænde og et yderst behageligt lysindfald opnås til glæde for alle i familien. Er beliggenheden mere skyggefuld, så vil glasklar, klar eller opalhvid være det rigtige valg. Hermed opnås isoleringen uden at berøve og dæmpe de lyse timer.

Heatstop - RIATHERM® termotag findes i variant Heatstop, som har specielle komponenter produceret ind i polycarbonaten, der dæmper varmeopbygningen i sommerperioden og samtidig har en glimrende kuldeisolering om vinteren. Pladen er dermed mere resistent over for solens skadelige virkninger, og opnår en længere levetid. Dermed opnås et resultat der forlænger udelivet og tagets levetid.

Heatstop effekten kan faktisk sikre at temperaturen i poolhuset, på en varm sommerdag, er op til 13°C lavere end med termoplade uden Heatstop. 

U-værdi - synliggør, hvor effektiv isoleringen er. Jo lavere værdi - des bedre isoleringsevne. skal man vælge termotag til et lukket poolhus, bør u-værdien være afpasset med u-værdien i vinduerne.

System RIATHERM

 

RIATHERM 32 mm M-struktur, Heatstop

    Tykkelse Farve Lysgennemgang U-værdi, W/m2K
  32 mm Opal 30% 1,1
  

Markedets bedst isolerende kanalplade. 
Har du lav-energiglas i dine vinduespartier, bør du vælge denne tagplade til dit poolhus.

 

RIATHERM 25 mm M-struktur, Heatstop

    Tykkelse Farve Lysgennemgang U-værdi, W/m2K
  25 mm Opal 32% 1,3
     Pladen har en høj isoleringsevne, og er velegnet til dit poolhus. 
Heatstop-funktionen sikre dig, at temperaturen på en varm sommerdag er op til 13 gader lavere, end med en plade uden Heatstop.

 

RIATHERM 25 mm 2-farvet, Bronze/Opal

    Tykkelse Farve Lysgennemgang U-værdi, W/m2K
  25 mm Bronze/Opal 8% 1,4
       Pladen har en bronzefarvet overside og en opalhvid underside. Pladen giver et flot "look" og du undgår et blændende lys i dit poolhus

 

RIATHERM 16 mm, Heatstop

    Tykkelse Farve Lysgennemgang U-værdi, W/m2K
  16 mm Opal 47% 2,0
      

En plade med høj isoleringsevne der er velegnet til dit poolhus. Heatstop funktionen beskytter ekstra med solens nedbrydende ultraviolette stråler

 

RIATHERM 16 mm, klar/opal

    Tykkelse Farve Lysgennemgang U-værdi, W/m2K
  16 mm Klar/Opal 70/55 % 2,0
       En plade i ekstra bred format der gør den ideel til større tagoverdækninger. Denne plade kan både fås i klar og opal alt efter behov.

RODENA termotag

 

RODENA 16 mm X-struktur, Opal

    Tykkelse Farve Lysgennemgang U-værdi, W/m2K
  16 mm Opal 55% 2,0
       Særdeles velegnet til dit poolhus med enkeltlags vinduer eller termoruder med lav isoleringseffekt. Den opalhvide plade giver en behagelig lysgennemgang helt uden at blænde.

 

Ønsker du yderlig information om vores produkter eller blot se hele vores sortiment, kan du klikke her for at se vores fulde produktprogram

 

RIAS A/S  |  Industrivej 11  |  4000 Roskilde  |  Tlf.: 46770000  |  info@rias.dk  |  CVR: 44065118

Kontakt

Kundeservice

Vores kundeservice sidder klar ved telefonerne for at tage imod dit opkald.

Telefontid

  • Mandag-torsdagkl. 07.30 - 16.00
  • Fredagkl. 07.30 - 15.30