Vinterhave

En vinterhave er en smuk opvarmet udestue, der kan benyttes året rundt.

RIAS tilbyder termotage der både isolerer og giver mulighed for lysgennemtrængning.

Termotaget holder på varmen uden yderligere isolering, og gør det muligt at udnytte den danske sommer selv på dage hvor temperaturen ikke er til at være ude.

Inspirationsgalleri

Isolering & lys

Kunne du tænke dig en have, som du kan nyde året rundt?

Det kan være vanskeligt i det danske vejr, hvor selv sommeren nogle dage kan være for ustadig til, at man kan sidde ude. En vinterhave er en godt isoleret og opvarmet udestue, som du kan bruge året rundt. I den kan du sidde og nyde havens mange udtryk og det skiftende lys ligegyldigt hvilken tid på året, det er.

RIAS termotage er brugbare både ved nybyggeri og i forbindelse med renovering af vinterhaver.

En klar fordel ved at anvende termotag til vinterhaver er den isolerende evne kombineret med muligheden for lysgennemtrængning. Termotaget holder på varmen uden yderligere isolering og gør det muligt at benytte vinterhaven selv på en dag hvor udetemperaturen ikke er til det.

 

RIAS tagberegner hjælper dig til at vælge det rigtige tag

Med RIAS’ tagberegningsprogram kan du foretage helt nøjagtige beregninger på, hvilke materialer du skal bruge for at få et nyt termotag på din carport, terrasseoverdækning, udestue eller vinterhave. Systemet er på forhånd fyldt med korrekte produkter og beregninger, så du ud fra dine ønsker til slut kan printe en komplet indkøbsliste ud med alt, hvad du behøver til dit projekt. Du kan også blot nøjes med at medbringe beregningsnummeret, som bliver dannet til slut i beregningen, når du tager til din forhandler.

Find din nærmeste forhandler her 

 

Vælg den rigtige tagløsning til din vinterhave 

 

Tykkelserne - fra 25 mm og op til 55 mm er mere isolerende og yderst effektive til udestuer, vinterhaver eller lignende.

Lys - spiller også meget ind på dit valg af termotag. Er solen skarp og på i mange timer af døgnet, er opal eller bronze/opal nok at foretrække. Her bevares dagslyset uden at blænde og et yderst behageligt lysindfald opnås til glæde for alle i familien.

Heatstop - RIATHERM termotag findes i variant Heatstop, som har specielle komponenter produceret ind i polycarbonaten, der dæmper varmeopbygningen i sommerperioden og samtidig har en glimrende kuldeisolering om vinteren. Pladen er dermed mere resistent over for solens skadelige virkninger, og opnår en længere levetid. Dermed opnås et resultat der forlænger udelivet og tagets levetid.

Heatstop effekten kan faktisk sikre at temperaturen i vinterhaven, på en varm sommerdag, er op til 13°C lavere end med termoplade uden Heatstop. 

U-værdi - synliggør, hvor effektiv isoleringen er. Jo lavere værdi - des bedre isoleringsevne. Skal man vælge termotag til en lukket udestue eller vinterhave, bør U-værdien være afpasset med U-værdien i vinduerne. 

 

RIAS anbefaler, at du bruger RIATHERM termotag til din vinterhave

 

RIATHERM 55 mm X-struktur, Opal

    Tykkelse Farve Lysgennemgang U-værdi, W/m2K
  55 mm Opal 32 % 0,8
  

Markedets mest isolerende termoplade. 
Har du lavenergiglas i dine vinduespartier, bør du vælge denne tagplade til din vinterhave. Pladen lever op til de krav til isoleringsværdi, der gælder for nybyggeri 2020 og frem.

 

  

RIATHERM 32 mm M-struktur, Heatstop, Opal

    Tykkelse Farve Lysgennemgang U-værdi, W/m2K
  32 mm Opal 30% 1,2
  

En af markedets bedst isolerende termoplade. 
Har du lavenergiglas i dine vinduespartier, kan du vælge denne tagplade til din vinterhave. Heatstop-funktionen sikre dig, at temperaturen på en varm sommerdag er op til 13 grader lavere, end med en plade uden Heatstop.

  

RIATHERM 25 mm M-struktur, Heatstop, Opal

    Tykkelse Farve Lysgennemgang U-værdi, W/m2K
  25 mm Opal 32% 1,4
     Pladen har en høj isoleringsevne, og er velegnet til din vinterhave. 
Heatstop-funktionen sikre dig, at temperaturen på en varm sommerdag er op til 13 grader lavere, end med en plade uden Heatstop.

 

RIATHERM 25 mm X-struktur, 2-farvet, Bronze/Opal underside

    Tykkelse Farve Lysgennemgang U-værdi, W/m2K
  25 mm Bronze/Opal 8% 1,4
       Pladen har en bronzefarvet overside og en opalhvid underside. Pladen giver et flot "look" og du undgår et blændende lys i din vinterhave.

 

Ønsker du at se hele vores sortiment af tagprodukter, så kan du klikke her for at se vores fulde produktsortiment

RIAS A/S  |  Industrivej 11  |  4000 Roskilde  |  Tlf.: 46770000  |  info@rias.dk  |  CVR: 44065118

Kontakt

Kundeservice

Vores kundeservice sidder klar ved telefonerne for at tage imod dit opkald.

Telefontid

  • Mandag-torsdagkl. 07.30 - 16.00
  • Fredagkl. 07.30 - 15.30