Nyheder

BYGGERI'20

BYGGERI'20

AFLYST PGA. COVID-19

BYGGER’20 er desværre blevet AFLYST på grund af Corona virusen (COVID-19). Vi havde i den grad glædet os til messen, men har fuld forståelse for situationen. RIAS ønsker alle det bedste i denne kaotiske tid.

BYGGERI'20 afholdes den 10.-13. marts 2020, hvor du på RIAS' stand A-0646 kan få en god faglig snak og fingrene i alle vores produkter.

Her vil du f.eks. kunne høre mere om nogle af RIAS' fokusområder - nok markedets mest alsidige og gennemtænkte produkter:

Termotag

RIAS har Skandinaviens største sortiment af termotag 10-55 mm, der anvendes til alle mulige formål. Derudover får du et komplet monteringssystem, som er ens uanset pladetype.

Projektsalg

RIAS facadepanel i polycarbonat anvendes som hel eller delvis facadeløsning – til store som små projekter. Fleksibiliteten gør det muligt at skabe spændende løsninger uden at gå på kompromis med de arkitektoniske tanker.

OceanPlast køreplade af havplast

Vil du være med til at rense havet og redde dyr? OceanPlast kørepladen er produceret i stærkere og stivere materiale, end andre køreplader af plast. Materialet er 98% havplast, som stammer fra udtjente fiskenet, trawl og reb.

OceanPlast kørepladen er nomineret til Byggeriets Klimapris - prisoverrækkelsen finder sted på BYGGERI'20 onsdag den 11. marts 2020, kl. 11.30. Vi er virkelig stolte over at blive nomineret, og venter spændt på resultatet!!!

  

RIAS messe konkurrence

Bliv tilmeldt RIAS' nyhedsmail, som udkommer max. 10 gange årligt, og deltag i konkurrencen om én flot RIAS akryl skål fyldt med lækkerier.

Vi sætter 4 stk. skåle på højkant. Der udtrækkes én skål hver dag på messen (efter lukketid) blandt dem, der har meldt sig til siden den 1/2-2020. Jo før du gør det - jo større chance er der for gevinst.

RIAS' nyhedsmail: Vi skriver om gode fif, nye produkter, ting du skal være opmærksom på f.eks. ved skift i årstiderne, ideer til brug af RIAS produkter, en god case mv.

Vinderen bliver kontaktet pr. mail, og navnet bliver offentliggjort her på siden.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Tilmeld dig RIAS' Nyhedsmail her:

Fornavn
Efternavn
E-mail
Firma
 

Ved at indsende denne formular accepterer du, at dine data bliver behandlet i overensstemmelse med RIAS persondatapolitik.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

RIAS stand A-0646

Den 10.-13. marts 2020, kl. 9.30-17.00

MESSE C, Vestre Ringvej 101, 7000 Fredericia

Vel mødt - vi glæder os til at få en god snak omkring dine udfordringer og spændende projekter i hverdagen.

RIAS A/S  |  Industrivej 11  |  4000 Roskilde  |  Tlf.: 46770000  |  info@rias.dk  |  CVR: 44065118

Kontakt

Kundeservice

Vores kundeservice sidder klar ved telefonerne for at tage imod dit opkald.

Telefontid

  • Mandag-torsdagkl. 07.30 - 16.00
  • Fredagkl. 07.30 - 15.30