Nyheder

RIAS information

RIAS information

Tiltag i forbindelse med COVID-19

Som I ved stiger antallet af smittede med Corona virus i Danmark kraftigt. På pressemøder fra Statsministeriet og Sundhedsstyrelsen er det blevet gjort klart at Corona virus skal tages meget alvorligt og vi skal alle gøre, hvad vi kan for at være med til at forhindre, at situationen udvikler sig med alvorlige konsekvenser til følge.

I RIAS A/S siger vi at vores CSR indsats skal vurderes på konkrete tiltag. Derfor bakker vi fra RIAS’s side fuldt op om myndighedernes tiltag, og vi forventer at alle vores medarbejdere gør det samme. En ting er, at vi skal passe på hinanden og sikre virksomhedens drift, men vi skal også tage vores del af ansvaret for at passe på de borgere som vil blive hårdt ramt, hvis de smittes, og som har brug for, at sundhedssystemet ikke overbelastes.

Samtidig har vi som en vigtig spiller i forsyningskæden et stort ansvar for at sikre at vore kunder får leveret de varer, de har brug for, således at de kan opretholde driften. Derfor har vi iværksat en række tiltag, som skal bidrage til at minmere risikoen for smittespredning og samtidig sikre driften.

Vore tiltag er:

  • Vi har stoppet alle kundebesøg. Vores sælgere er stadig på arbejde, og selvom de ikke kommer ud til kunderne, så er de altid til at fange på telefonen, hvor de stadig vil yde den samme gode RIAS service.
  • Alle medarbejdere der ellers kan arbejde hjemmefra vil gøre dette, men er til rådighed som normalt pr. mail og telefon.
  • For at minimere risikoen for vores drift modtager vi ikke besøg på vores salgssteder og lagre uden forudgående telefonisk kontakt. De normale regler ved besøg, såsom at holde behørig afstand og undgå kontakt med vore medarbejdere skal overholdes strikt.
  • Afhenter kunder kan afhente varer efter forudgående telefonisk kontakt, men bedes blive i vognen så længe varerne læsses på bilen.  Diverse papirer afleveres i en dertil indrettet boks ved lagerkontoret. Der står afspritningsvæske ved lagerkontoret, som vi beder om at der bliver anvendt.
  • Vores chauffører og andre transportører er en anden del af vores drift, og vi har derfor bedt dem om at holde behørig afstand og så vidt muligt undgå kontakt med vores kollegaer, kunder og medarbejdere. Det er både for jeres og deres skyld.

Det er vigtigt for os at understrege, at vi for øjeblikket stadig har styr på vore forsyninger, og alt kører som normalt, men at vi med den hastigt galopperende smitte selvfølgelig ikke kan garantere dette 100% fremadrettet, primært som følge forsinkede leverancer, forøget grænsekontrol og at enkelte udenlandske producenter vil være tvunget til at lukke ned.

Vi er som altid klar til at svare på eventuelle spørgsmål der måtte opstå.

RIAS A/S  |  Industrivej 11  |  4000 Roskilde  |  Tlf.: 46770000  |  info@rias.dk  |  CVR: 44065118

Kontakt

Kundeservice

Vores kundeservice sidder klar ved telefonerne for at tage imod dit opkald.

Telefontid

  • Mandag-torsdagkl. 07.30 - 16.00
  • Fredagkl. 07.30 - 15.30