Tagrender

En naturlig del af ethvert byggeri

Tagrender i plast og stål

Tagrender er en vigtig komponent i enhver bygningskonstruktion, og har stor betydning for bygningens levetid. Tagrender er afgørende for, at regnvand kan blive ledt væk fra taget og fundamentet. Det er ikke kun med til at minimere potentielle skader, men forlænger også levetiden på både tag og bygning som helhed. Tagrender produceres i forskellige materialer, med hver sine fordele. Uanset om du foretrækker tagrender i plast eller stål, garanterer begge materialer en effektiv vandafledning. Her præsenterer vi en oversigt over vores forskellige muligheder, så du er godt rustet til at vælge den løsning, der bedst opfylder dine behov.

Plasttagrender: Den billige løsning

RODENA plasttagrender er den økonomiske løsning til boligen og andre mindre tagflader. Plasttagrender anbefales til udestuer, terrasseoverdækninger, carporte, legehuse, redskabsskure, cykelskure m.m.

  • Tagrender til en lav pris
  • Stærkt materiale, som holder i mange år
  • Nem opsætning
  • Passer til alle miljøer, da de ikke ruster eller korroderer

Plasttagrenderne findes i 100 mm bredde, i farverne hvid, grå og sort. Der ydes 10 års garanti på plasttagrenderne.

Ståltagrender: Den eksklusive løsning

RODENA ståltagrender er den eksklusive løsning. Ståltagrenderne leveres i to varianter, AluZink og Silver Metallic, der begge har en flot overflade med en elegant finish. Det gør ståltagrenderne anvendelige til renoveringsopgaver eller nybyggeri. 

  • En dyrere løsning end plasttagrender
  • En flot overflade og elegant finish
  • Hårdføre med en god styrke, som gør dem svære at bule og ridse
  • Kan klare alle vejrforhold, dog i mindre grad saltholdig luft

AluZink og Silver Metallic måler 125 mm i bredden. Der ydes 20 års garanti på begge typer.

Komplet tagrendesæt

Med vores komplette tagrendesæt, får du alt, hvad du behøver i én samlet løsning. Tagrendesættet er færdigpakket med 4 meter plasttagrende og 2,5 meter nedløbsrør inkl. tilbehør i én kasse. Skal du bruge et længere stykke tagrende uden nedløbsrør, vælger du blot vores tagrendeforlængersæt, som ligger pakket med 2 meter plasttagrende inkl. tilbehør pr. kasse. Tagrendesættet er tilgængeligt i sort, hvid og grå.

Gå til sortiment

Hold dine tagrender rene med RIANET fra RIAS

Tilstoppede tagrender er et almindeligt problem, som mange husejere har været ude for. Er tagrenderne først fyldte med blade og andet nedfald, kan regnvandet løbe over og i værste fald give store skader på huset. For at undgå potentielle skader, er det vigtigt at du vedligeholder dine tagrender regelmæssigt. En hurtig rensning løser ofte de fleste problemer. Men hvorfor ikke forsøge at begrænse de hyppige rensninger?

RIANET er vores smarte tagrendenet, som effektivt forhindrer blade i at sætte sig fast, så vandet kan løbe uhindret fra tagrenden. Nettet passer til tagrender i maks 16 cm. bredde, og kan klippes til så det også passer mindre tagrender. Du monterer blot nettet med de medfølgende clips, eller ved at bukke det ned i tagrenden. Det illustrerer vi i videoen nedenfor, og viser samtidig, hvordan du med blot et par simple trin, holder dine tagrender rene.

Tagrendeberegner

Nem og effektiv beregning af alt du skal bruge til dine nye tagrender.

Prøv beregneren
Monteringsvejledninger

Nemme trin-for-trin vejledninger til dine byggeprojekter.

Gå til alle vejledninger
Nærmeste forhandler

Søger du byggematerialer til privat brug? Se listen over vores forhandlere.

Find forhandler