Tagrender

Tagrender er en naturlig del af et hvert byggeri og RIAS har et bredt sortiment af både plast- og ståltagrender. Vores program rummer den komplette løsning for både gør-det-selv-folket og den professionelle.
Plasttagrender
RODENA Plasttagrender er den økonomiske løsning til boligen og andre mindre tagflader. Plasttagrender anbefales til udestuer, terrasseoverdækninger, carporte, legehuse, redskabsskure, cykelskure m.m. Tagrenderne kræver ingen vedligeholdelse men bør renses for blade og andet nedfald, som kan lægge sig i renderne. RIAS tilbyder plasttagrenderne i 100 mm bredde og i farverne hvid, grå og sort.
Ståltagrender
Rodena Ståltagrender er den eksklusive løsning til tagflader op til 240 kvm. Ståltagrenderne leveres i to varianter, AluZink og Silver Metallic, der begge har en flot overflade med en elegant finish. Begge varianter måler 125 mm i bredden og egner sig både til renovering og nybyggeri. Der er 20 års garanti på begge typer.

Læs monteringsvejledning for RODENA plasttagrenderLæs monteringsvejledning for RODENA ståltagrender


Plasttagrender

RODENA - grå, hvide og sorte plasttagrender.

Plasttagrender

Ståltagrender

AluZink og Silver Metallic ståltagrender.

Ståltagrender

Tagrendenet

Ved brug af tagrendenet undgår man tilstopning af tagrenden.

Tagrendenet


Tagrendeberegner

Få en komplet liste over det, der skal bruges til nye tagrender. Giv dit beregningsnr. til dit byggecenter, og få en pris på din nye tagrende.

Tagrendeberegner

RIAS A/S  |  Industrivej 11  |  4000 Roskilde  |  Tlf.: 46770000  |  info@rias.dk  |  CVR: 44065118

Kontakt

Kundeservice

Vores kundeservice sidder klar ved telefonerne for at tage imod dit opkald.

Telefontid

  • Mandag-torsdagkl. 07.30 - 16.00
  • Fredagkl. 07.30 - 15.30