CNC

Fræsning og drejning

Højteknologisk præcision

Fra vores bearbejdningsafdeling i Roskilde, udfører vi spåntagende maskinbearbejdning og teknisk bearbejdning af plast. Vores maskinpark består af moderne 3-aksede og 5-aksede fræsere fra mærkerne HOMAG og DMG Mori. Fra disse håndterer vi alt fra komplekse prototyper til produktion af meget store serier. RIRPO har mange års erfaring inden for bearbejdning af plast. Vores kompetencer, kombineret med den nyeste CNC-teknologi, gør os til en seriøs specialist og samarbejdspartner inden for high-performance bearbejdning af plast.

Specialfremstillede emner i plast

Bearbejdning af plast fra tegning til færdigt produkt udføres på vores CNC-maskiner. CNC-fræsning er ideel til at skabe detaljerede og komplekse plastdele, mens CNC-drejning er egnet til mere enkle former.

Vores produktionsfaciliteter er udstyret med avancerede 3- og 5-aksede fræsemaskiner, som er i stand til at fremstille emner med høj kompleksitet til mange industrielle formål. De sikrer høje tolerancer og overfladekrav, og kan klare tolerancer mindre end 10 µ.

På vores 5-aksede værktøjsmaskiner kan vi tilbyde højpræcisionsbearbejdning på rundborde op til Ø800 mm., hvor vi på de 3-aksede kan håndtere emner op til 1.300 x 600 x 400 mm. Vores åbne 5-aksede pladefræsere kan bearbejde op til 6.000 x 2.000 mm. og alle er udstyret med bl.a. savklinger, som sikrer hurtige processer. Vi kan garantere tolerancer inden for 0,1 mm. på denne type maskiner.

Programmering

Vi behersker programmering i MasterCam til både laser og vores fræsere. Programmeringen anvendes til at sikre samme produkt hver gang. God dokumentation og tegningsmateriale giver bedre produkt med høj kvalitet. Ved modtagelse af målfaste tegninger minimeres risikoen for misforståelser og fejlproduktioner.

Vi tilbyder også 

3D-print

Ubegrænset fleksibilitet og målrettet optimering.

Laserskæring

Højpræcision laserskæring for høj finish og fine detaljer.

Manuel bearbejdning

Dygtigt mandskab med årtiers erfaring inden for plastbearbejdning.

En stærk samarbejdspartner

Vores salgs- og PTA-afdeling er din direkte kontakt til RIPRO. Her sidder vores kompetente kollegaer klar til at hjælpe dig i mål med dine projekter.