Facadepaneler - kommerciel byggeri

Restaurant Braunstein

Restaurant Braunstein, Køge Havn

Saddeltag af 20 mm facadepanel, hvor hele huset er designet til at kunne skilles ad på en måde, som gør det muligt at genanvende de fleste af husets materialer - enten ved at opføre huset et andet sted eller ved at gøre brug af materialerne i andre projekter. Årsagen hertil er at området på Køge Havn måske skal indgå i byens fremtidige klimasikring, og dermed lever restauranten på lånt tid ved kajkanten.

Taget er med til at give hele bygningen en arkitektur, som er inspireret af nabobygningerne og havnens karakteriske rå og industrielle stemning. Det er værd at bemærke, at der i den store tagkonstruktion er solpaneler, som gør huset stort set selvforsynende med strøm.

Et helt igennem bæredygtigt byggeri med en genial byggemetode. Bygningen er tegnet af ADEPT, og har vundet hædersprisen "Årets Byggeri 2021, kategori Erhverv".

Læs om bygningen og prisen

Vuggestuen Akvariet


Fotograf: Jens Markus Lindhe

Vuggestue med lys og trivsel i fokus

Vuggestuen Akvariet er bygget, ifølge arkitekten Dorte Mandrup, med henblik på at give børnene "en nuanceret og sanselig oplevelse af den fysiske omverden og mulighed for at søge de fysiske rammer, der kan opfylde dagens eller sindets skiftende behov". Huset er udformet, så der er skabt bedst plads til børnene, mest muligt sollys og størst variation i rummene både inde og ude.

Byggeriet har en prismeformet hovedbygning, som har fået den form for at give så meget sollys på de vestvendte udearealer som muligt. På prismens skrå udvendige flade fører en "aktivitetstrappe" op på taget af bygningen, hvor der er anlagt en tagterrasse med to meter højt elefantgræs. Tag og gavle i delvist gennemsigtigt, lyst plast bidrager til en god balance i husets ydre, som ellers fremstår i hårde materialer som glas og stål.

Vágar Lufthavn

Vágar Lufthavn på Færøerne

Projekt der tåler vindhastigheder på 55 m/s - tre lange gangtunneler bygget af facadepanel-vægge, termotag og med vinduer i massive PC plader. Flypassagerer kan gå tørskoet fra P-pladserne til ankomst- og afgangshallen og i læ for de hårde storme fra Nordatlanten.

Banegården Ravenna

Banegård der kan findes i mørket

ESP butiksfacade

Butiksfacade med blikfang

Med facadepaneler kan man, ligesom her, få en del opmærksomhed ved at gøre brug af flotte farver eller ved at bygge prangene.

RIAS A/S  |  Industrivej 11  |  4000 Roskilde  |  Tlf.: 46770000  |  info@rias.dk  |  CVR: 44065118

Kontakt

Kundeservice

Vores kundeservice sidder klar ved telefonerne for at tage imod dit opkald.

Telefontid

  • Mandag-torsdagkl. 07.30 - 16.00
  • Fredagkl. 07.30 - 15.30