ALU-Sandwich

Plader med kerne af PE og dæklag af aluminium

Alu-sandwich plader er kendetegnet ved en sandwichkonstruktion bestående af to forskellige materialer. Kernen er sort UV-stabiliseret low density polyethylen (LDPE). Toplagene er forædlet aluminium. Aluminiumsoverfladen er coilcoatet i flere kvaliteter. Kerne og toplag er lamineret sammen i en sandwichkonstruktion. Sammensætningen af aluminium og PE giver flere fordele.

Anvendelse
Anvendelse

Sandwich aluminiumsplader er velegnede til alle former for skiltning bl.a. reklameskilte, informationsskilte, facadeskilte og pyloner, hvor der stilles ekstra store krav til stivhed og planhed.

Mekaniske egenskaber
Mekaniske egenskaber

Aluminiumslaget er et stift materiale, der sikrer planhed og dimensionsstabilitet og PE-kernen har en lav vægtfylde, hvilket resulterer i et produkt med lav vægt.

Temperatur
Temperatur

Anvendelsestemperatur for vores alu-sandwichplader er som standard -50 oC til +80 oC. Ved tørring af overflade-lakering må temperaturen ikke overstige 70 oC.

Varianter
Varianter

Vores alu-sandwich plader leveres i forskellige farver med dæklag af aluminium i forskellige kvaliteter. Du kan læse mere om aluminiumstyperne i vores aluminiums guide nedenfor.

Kemikalieresistens
Kemikalieresistens

Som med vores massive aluminiumsplader må rengøring af sandwichplader må kun foretages med neutrale rengøringsmidler. Slibende rengøringsmidler må ikke anvendes.

Brand
Brand

Vores aluminiums sandwich plader har forskellige brandklassificeringer afhængig af typen. Vores ALUPANEL® er klassificeret efter EN 13501-1:2007 med brandklasse D mens vores ALUPANEL® FR er klassificeret efter EN 13501-1:2018 med brandklasse B.

Miljø
Miljø

Miljøvenlig (genanvendelig).

Bearbejdning
Bearbejdning

Sandwichplader kan let overfladebehandles og kan bearbejdes med alm. skærende værktøjer som anvendes i maskinindustrien.

Information om massiv Alu

Læs her

Alu - Lagersortiment

Vælg plader, tilbehør eller hele vores Alu lagersortiment